Att vara för bekväm
Det är jätteviktigt att vara bekväm i sig själv, men man kan också bli för bekväm vilket inte är bra. När man blir för bekväm i sig själv kan det bli att man slutar bry sig och bara är, eftersom man vet att man duger som man är. Jag tycker det är viktigt att ändå sköta om sitt utseende genom att träna, klä upp sig ibland och så vidare. Jag tror att om man blir för bekväm i sig själv och man slutar bry sig om sitt utseende så kan man till slut börja må dåligt, eftersom man inte bryr sig. För mig är det viktigt att ha en balans. Att både utseende och insida behöver arbetas med och att det inte går för långt åt något håll. 

#1 - Angelica

Snygg outfit. Önskar dig en riktigt trevlig helg: Kram.

#2 - LORISSA LOVEBOMB

Jag vet inte (för jag har inte funderat över det än) om jag tycker att det är direkt viktigt, men jag tycker det är roligt att klä upp mig lite och sminka och träna och så.

#3 - Linnea

På visa tillfällen tycker jag om att klä upp mig riktigt mycket, sen gillar jag och gå med mjukis hemma, det är nog det bästa som finns faktiskt!:)

#4 - Emma

Snygga skor :)

#5 - Elin

Jag tror jag tillhör en av de människor som är fööör bekväma... Eller jag är på gränsen tror jag. Jag bryr ju mig ändå om hur jag ser ut men jag tycker inte att det är så viktigt att lägga ner så jättemycket tid och pengar på att se bra ut, för det är ändå ingen som bryr sig så jättemycket för när man lärt känna någon tänker man inte så mycket på hur personen klär sig osv. Eller så upplever jag det iaf ;)