Avundsjuka och inspiration (repost)
Det finns vissa människor som jag är lite avundsjuk på. Alla har vi upplevt avundsjuka, eller hur? Det finns ju olika former av avundsjuka. Vissa är ju så avundsjuka att de blir rent av elaka och inte önskar andra lycka. Jag försöker istället bli inspirerad. Självklart kan jag vara avundsjuk på exempelvis BlondinBellas framgångar. Men istället för att bli bitter och inte unna henne lycka så försöker jag se henne som en inspiration, för att kunna nå mina egna mål.

Något som jag vet jag gör fel på är att jag tänker för mycket. Det kan sätta käppar i hjulet för mig, så om jag grubblar mindre så kan jag lättare nå dit jag vill. Om du har någon du är lite avundsjuk på, försök använda det som en inspiration istället. Det hjälper inte att sitta och vara avundsjuk och bitter, för livet blir inte bättre. Därför kan man istället försöka använda avundsjukan till en inspiration. Om man exempelvis är avundsjuk på en person som kan dansa väldigt bra, så försök att lära dig av denna personen och bli inspirerad till att också bli en bra dansare. Förstår du vad jag menar?

Det är viktigt att försöka göra det till något positivt istället, eftersom att man lätt mår sämre av att enbart vara avundsjuk och då på det sättet som är fel.

#1 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Fin bild!

Svar: Tack! NU är jag tillbaka igen :)