Jag är tom, ensam.
Som många av er kanske redan vet så är det slut med André.
Jag vet egentligen inte riktigt varför, men allting förändrades över en natt. Dessa dagar har varit fruktansvärda eftersom vi senast i fredags planerade för framtiden och i lördags ville han inte längre. Jag har aldrig gråtit så här mycket som dessa dagar. Känner mig bara tom. Jag har mist en del av mig själv, min bästa vän, min livskamrat som funntis där dag som natt i ca 4 år. Vi fick kontakt 2009 och efter det var vi oskiljaktiga. Vi har haft kontakt i stort sett varje dag i 4 år. Så klart det känns tomt. Jag tänker fortfarande: "Detta måste jag berätta för André!" Men så kommer tanken: "Nej, just det, det är ju slut." 

Jag känner mig så sårad, så tom, så ensam, så övergiven. Finns många frågor jag vill ha svar på. Det gör ont att veta men lika ont att undra. Jag kommer nog inte blogga ordentligt än på ett tag, jag måste må bra själv först. Det värsta är att jag fortfarande älskar honom runt jorden och tillbaka. Det värsta är att vi planerade att bli sambos, skaffa barn och så vidare. Vi pratade barnnamn, vart vi ska bo. Nu är allt över. 
#1 - Sara - Hold on be strong

åh vad tråkigt, hoppas du mår bättre snart!!
sv: jaa verkligen :)
kram

#2 - Freja

Nej men fy vad sorgligt, nu börjar jag nästan gråta! Och jag brukar inte börja gråta när jag läser saker. Stay strong och hoppas att du blir bättre snart. Jag har inte mycket erfarenhet av att bli dumpad då jag aldrig blivit det själv, men frågade du varför han gjorde slut? Ni kanske kan prata om vad som hänt om ni inte gjort det. Jag vet inte, men när jag läser det här så känns det som om ni snart kommer hitta tillbaka till varandra igen. Allt kommer att bli bra tillslut, och blir det inte bra så är det inte slutet. Ta hand om dig, kram!

#3 - Ally

Så sorry! När hände det?

Svar: Det hände den 13 juli...
Evah Åberg

#4 - Mary

jag förstår hur det känns....det gör så ont inombords. Kram till dig.

#5 - kaffehörnan

Ajaj vad tråkigt, va rädd om dig
kram

#6 - anna

Åh kära du <3 Vad ledsen jag blev när jag fick veta att ni gjort slut :/ eller han rättare sagt, har han sagt varför?
Förstår precis hur du känner, elr nja inte rikigt, men har en pojkvän jag varit tsm med i 3 år och vi har oxå haft kontakt varje dag sen den dagen vi träffades, det känns för mig som om de alltid kommer vara vi, men vem vet. Det kan bli samma för mig, att han bara lämnar mig :( Helt sjukt egentligen.
Trodde verkligen inte andre var sån, har du snackat med honom ? alltså vad tänker han med egentligen :S
Jätte jätte ledsen är jag för din skull, för du är verkligen en så bra människa som förtjänar bättre <3
kram :love:

Svar: Nej, jag fick aldrig reda på varför... Men nu har vi ingen kontakt alls. Tack för din omtanke. <3
Evah Åberg

#7 - Hanna

Tråkigt att höra.. Kram! <3

#8 - Ida

Fyfan...skickar styrkekramar till dig och hoppas du mår bättre snart<3

Svar: Tack så mycket. <3
Evah Åberg

#9 - Bertil

Så tråkigt att höra Evah.
Hoppas att allt blir bra igen.

Verkar lite konstigt att det bara kommer så där plötsligt när ni dessutom också kommit så långt i livet att ni pratat om att bli sambos och skaffa barn.

Det är kanske bara något tillfälligt från hans sida och att han snart ångrar sig och kommer tillbaka till dig.

Styrkekramar,
Bertil

#10 - Janina

Gör så ont i mej att veta att du mår dåligt. Den glada och positiva Evah.. Så himla tråkigt att det blev såhär! Hoppas att han kommer fram till att han valt fel väg och ni får uppleva allt ni planerat om. Ni var ett sånt par som många vill ha. Massa styrkekramar!!

Svar: Tack för din omtanke, det betyder mycket. <3
Evah Åberg

#11 - Elin

Nej fy, vad tråkigt :(

Jag hoppas det löser sig på något sätt och att du mår bättre snart! :)

#12 - Tess

Fy vad tråkigt, kan nästan känn din smärta i texten..
Skänker massa varma kramar och hoppas allt löser sig.

#13 - Vikt

Vad tråkigt! Bamsekram

Svar: Tack. :) <3
Evah Åberg

#14 - Linn

Stor kram <3

#15 - Jessica Högberg

Åh, gumman... så tråkigt!! Skickar dej en stor kram...:love:

#16 - ellie

Åh vad jobbigt och tråkigt :(
Konstigt att det var bra och ni planerade inför framtiden på fredagen och sen dagen efter så vill han inte mer.. Måste vara jättejobbigt för dig!
Det gör ont och man får gråta och känna att det är jobbigt för det är sorgen, så länge man tar sig upp sen.
Kämpa på!

#17 - Julia

Gud vad tråkigt! :( Hoppas att det blir bättre. Fortsätt att kämpa och va stark!

Svar: Tack för din omtanke. <3
Evah Åberg

#18 - Jennifer

Men nej, fy så tråkigt! :( Jag förstår dig hur du känner dig, allt kan verkligen förändras på en natt.. Men jag hoppas verkligen att du kommer må bättre snart! Jag kommer göra som alla dina andra bloggläsare stötta dig så gott det går via din blogg!

#19 - MICHELLE R - 15åring med Spastisk Diplegi

Usch :( Hoppas allt blir bättre, välkommen tillbaka när du känner dig bra igen <3 Massa styrkekramar från lilla mig :)

#20 - philip Alverönn

Grymt tråkit när sånt händer men du kommer och hitta en ny som ä grymt mycket bättre! jag vet har suttit i den sitsen ;-(

#21 - Liina

Fyllt i alla uppgifter ovan?

#22 - nathalie

Kan du inte smälla någon ballong på din blogg??

#23 - Amanda G.

Hej tjejen:love:
Tycker så himla synd om dig. Varför tog det slut? Om ni inte har pratat kanske ni borde göra det. Jag blev nästan ledsen så jag grät när jag läste att det var slut. Vad tråkigt och hemskt. Stay Strong. Jag vet att du kommer klara det. :love: jag vet hur du känner dig. <3 tog också typ nästan slut emellan mig och min kille. :(
Om du hade kik eller något så kan du skriva till mic för jag finns alltid om du vill prata. Fast jag inte känner dig så mycket. Kika på kallaspanda.

#24 - Sarah

Va tråkigt :(

#25 - ANGELICA - mot ett hälsosammare liv!

Jättetråkigt när sånt händer :( Finns här vännen!
Förstår att du inte orkar blogga som vanligt just nu! <3

#26 - Senta-Sofia

Gud vad sorgligt... Jag börja gråta. Jag har läst din blogg i flera år och följt din bdb osv. Så jag blir otroligt ledsen när något tråkigt händer dig :/ Förstår verkligen hur du känner. Gjorde själv slut med en lång relation för ett halvår sen och jag känner mig fortfarande inte normal. Det är fruktansvärt, och gör fruktansvärt ont. Jag hoppas du snart mår bra igen och ler. Ingen ska behöva vara ledsen. Du ska inte behöva det, du som är så underbar och alltid sprider ljus omkring dig. Du är underbar!

Svar: Åh tack så jättemycket för dina fina ord, de värmer verkligen ska du veta! Jag hoppas att du också snart blir som vanligt efter det som hände dig. Kramar. <3
Evah Åberg