Mina förebilder
 Håkan Hellström
- Jag tycker att han är en helt fantastisk person och sångare. Han skriver bra, han gör bra musik och han går sin egen väg. Han struntar i vad folk tycker och jag tycker att han är en stor inspiration. Hans musik är fantastisk!

 
 
 Mia Skäringer
- Jag gillar hennes personlighet. Hon är så rätt fram och naturlig. Hon är sig själv och visar att hon är långt i från perfekt. Hon har väldigt härlig humor, samtidigt som hon kan ta fram mycket av våra samhällsproblem. Jag ser upp till henne för att hon är så naturlig och ärlig.

 
 
 William Spetz
- En helt fantastisk människa som har underbar humor! Han lyckas verkligen med det han gör och han ger sig inte. Han är så naturlig och jordnära. Han har ingen fasad, utan man märker att han är äkta.

 

 Jonas Gardell
- Han har gått igenom så mycket skit, men ändå lyckas han att stå kvar och vara stark. Han är verkligen en härlig människa, som verkar vilja alla väl. Han har humor men kan också vara djup. Han är en förebild då han vågar vara exakt som han är.

#1 - VASKO - Fotoblogg

Jonas gardell är awesome! började verkligen fatta vad han gått igenom osv då jag såg serien "torka aldrig tårar utan handskar".. Grät floder. Fattar int hur mycket homosexuella har fått lida.

#2 - sera

Håkan är grym!

#3 - - Isabella Huynh

William spetz, en asrolig person :)

#4 - Johanna ♥

Ja william spetz är grymt bra :D

#5 - Emma

Dessa människor är så grymt härliga