Relationen till sig själv
Man pratar så mycket om relationer till andra människor. Relationer till föräldrar, syskon, partners, vänner, djur. Men relationen till en själv då? Den glöms bort väldigt ofta. Jag hade ingen bra relation till mig själv när jag var yngre och det ledde också till att mina relationer till andra människor blev väldigt komplicerade. Jag kunde inte lita på någon, jag trodde inte att jag var värd att älskas. Jag var väldigt svartsjuk, osäker och relationerna brukade ofta gå åt skogen. Reltionen till min familj blev också komplicerad då jag ofta var mycket ledsen, såg ned på mig själv och hittade fel på allt som fanns i stort sett. 

Man blir ibland avvisad i livet i olika sammanhang. Av vänner, partners eller arbetsgivare. Men det innebär inte att man ska avvisa sig själv. Du måste fortsätta vara din egen vän och ha en stark relation till dig. Det kommer alltid nya chanser och andra människor som kommer att älska och gilla dig för den du är. Relationen till dig själv är en av de viktigaste i hela livet, eftersom det är grunden till andra relationer. Det är grunden till ett hälsosamt liv.

 
#1 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Det är sant... Oftast blir relationer komplicerade om man inte har en bra relation till sig själv... Men det är något man måste lära sig att handskas med!

Svar: Ja, absolut. Dock borde jag tänka på att sluta när jag kan... Haha!

#2 - ♣ Ida - Hon som föddes med LKG

sv: tackar :)

#3 - MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

#4 - ida

hey
allt bra?

#5 - Sofie

Ja relationen med en själv är utgångspunkten för relationer med andra!

#6 - Mathilda - PHOTOGRAPHS

sv: Super! Blev nummer 25. Säg till när du följer mig med! :)

#7 - Ann

bra skrivet :-) håller med dig till fullo

#8 - Kaffehörnan

Vad fint inlägg så varm tjej du är. Kram

#9 - ida

relationen till sig själv är viktig...