Torsdagsbloggen


Idag vill jag tipsa om en tjej som heter Vanessa. Hon bloggar om sina kreativa sidor, som exempelvis makeup och fotografier. Hon är en duktig fotograf och lägger alltid upp väldigt fina och vackra bilder. Man kan få mycket inspiration i hennes blogg till photoshoots, makeup, frisyrer och kläder. Besök henne genom att klicka på hennes namn.VILL DU OCKSÅ SYNAS PÅ EVAHLE.SE? KOMMENTERA DETTA INLÄGG MED EN MOTIVERING TILL VARFÖR DU VILL SYNAS, SÅ KANSKE DET JUST ÄR DIN BLOGG SOM LÄNKAS NÄSTA VECKA!
#1 - Jessica Högberg

En länk vore toppen!! Varför?? Kanske bara för att jag kämpar på... ibland jobbar jag för mycket och då blir bloggen lite lidande och behöver en boost;) Kramen!

#2 - MICHELLE R - 15åring med Spastisk Diplegi

Skulle gärna vilja synas på din blogg, med min blogg för med min blogg så vill jag visa alla oavsett om man har en sjukdom eller ej. Så klarar man det mesta ändå - bara man kämpar på, aldrig ger upp. Finns många där ute som tror att bara för att man är funktionshindrad, klassas man direkt som om man knappt kan något - När man egentligen kan.

Hade betytt mycket för mig om jag blev länkad, din blogg är bäst! <3