TorsdagsbloggenIdag vill jag tipsa om en tjej som heter Sandra. Hon skriver mycket om sitt liv, där hon kämpar dag som natt. Jag tycker denna tjejen är otroligt stark och jag beundrar henne verkligen. Hennes andra hälft sitter i fängelse och hon väntar ivrigt. Man får följa henne i med och motgång och jag tror att många kan känna igen sig i hennes texter och mående. En tjej jag beundrar. Besök henne genom att trycka på hennes namn. <3VILL DU OCKSÅ SYNAS PÅ EVAHLE.SE? KOMMENTERA OCH MOTIVERA VARFÖR SÅ KANSKE DET BLIR JUST DU SOM FÅR ETT HELT INLÄGG!
#1 - Camilla

Sv: Tack så mycket!

#2 - Tess

Hennes blogg ska jag besöka =)

Kul med sådana här inlägg =)

Hoppas du får en bra kväll, massa kramar till dig

#3 - Anna Emmer-Granqvist

Jag skulle vilja synas på din blogg för att jag vill sprida vetskapen om min sjukdom så mycket jag bara kan. Dessutom vill jag visa för alla att även det "omöjliga" är möjligt :)

#4 - ida

Jag skulle vilja vara med för att jag skriver om mitt liv och hur det är att bo på behandlingshem och att leva med psykisk ohälsa.

#5 - Vanessa

Hej! Bra tips du har och fina texter. Tar verkligen till mig!

jag skulle också vilja synas här just eftersom mim dröm har varit länge att få en mer "känd" blogg så att mina fotografier kan spridas. Jag lever för foto men känner mig dålig då ingen kommenterar. Jag väntar på att blogg.se någon gång ska he upp mig på framsidan men det kommer inte hända känns det som. Snart känns det som jag kommer lägga av men vad ska jag göra då? Bloggen och foto är det roligaste jag vet, men tråk då ingen ser mig.

#6 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Åh tack så mycket för dina fina ord, de värmde. Vad glad jag blir. <3 Hoppas du har en superbra helg i det fina vädret. Kram