Vad gör jag själv?
Något man måste fråga sig ibland är: "Vad gör jag själv för att må bättre?"
Ibland kan det kännas som ingenting fungerar, någon gång och ibland får man ha sådana dagar. Men kommer de ofta kan man fråga sig själv vad man själv gör. Man kan inte förvänta sig att allting kommer att komma till en, man måste våga lite själv och satsa för att få något. Om du mår dåligt, så måste du kunna ta tag i det och göra något åt det själv. Man kan givetvis be om hjälp från vänner och samhället, men man måste också göra jobbet själv.

Ibland kan jag känna att jag mår jättedåligt och om jag vill må bättre så måste jag i alla fall försöka må bättre. Göra något som jag mår bra av. Det kanske inte fungerar alla gånger, men då har man försökt och gjort det man har kunnat!

#1 - ida

häftig färg på kameran :-d

#2 - Anonym

Är du bipolär tro?

Svar: Nej, det är jag inte. :)
Evah Åberg

#3 - Linnea

Alla har väl dåliga dagar någon gång,men jag brukar fråga mig själv hur jag ska göra så att dagen ska bli bättre,:) Kram

#4 - Anna

Ja, jag brukar numera fundera på hur jag kan göra mitt liv bättre. På kvällen innan jag ska sova kan jag ligga och filosofera eller om jag har lite dötid på dagen. :) Svar: Okej, ja smaken är som baken, delad. :)