Bo själv först?
Jag bor ju hemma hos mina föräldrar än, men har självklart tankar på att bli sambo med min fästman inom snar framtid. Jag har fått kommentarer som att jag ska bo själv innan jag blir sambo, för det är bra att göra det innan man flyttar ihop med någon, få bli lite självständig och lära känna sig själv.


Det kanske är jättebra, men jag har pojkvän sedan ca 3,5 år tillbaka. Vi är förlovade och vill börja en framtid ihop. Det skulle kännas jättekonstigt att jag flyttar hemifrån till en egen lägenhet när vi snart (hoppas jag) kan bli sambos. Skulle jag söka lägenhet där jag bor nu i så fall, eller skulle jag söka där min fästman bor? Och varför ta upp två lägenheter när vi ändå vill bo tillsammans och skapa en framtid? Nej, det är faktiskt inget för mig. Jag blir hellre sambo med min fästman direkt, än att flytta till eget för att snart flytta igen.

Jag vill verkligen bli sambo och skapa en framtid med min fästman, men samtidigt är jag rädd. Det blir ju en omställning. Jag vänjer mig sakta men säkert med tanken.

#1 - marina

sv. Visst är den. :)

#2 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Men när ni har varit tillsammans så länge så är ni väl nästan sambos? Jag menar, du har väl varit hos honom under en längre tid någon gång? :) Med detta menar jag att du i princip vet hur det är att va sambo och alltså inte behöver bo själv först :)

#3 - Linn

Klart ni ska flytta ihop! :D Håller med dig, 3,5 år för att sedan flytta till varsin lägenhet känns lite onödigt! :)
Ni skulle säkerligen få det jättefint ihop som sambos! :)

sv: Tack! Smakade riktigt gott! :)

#4 - Linn ♡

va fin du är :)

#5 - Felicia [14år och rullstolsbunden]

SV; Hehe ja verkligen ^^

Söta bilder ! ;D

#6 - Anonym

Jag tycker att ni ska få flytta ihop om ni vill det och om ni känner er redo. Liksom om man ändå har tänkt bo tillsammans inom en snar framtid är det kanske lite onödigt att köpa en lägenhet och bo där själv fast man egentligen vill vara sambo.

Svar: Ja, visst är det är tråkigt, det är ju dom det är synd om.

#7 - Freja

Jag tycker att ni ska få flytta ihop om ni vill det och om ni känner er redo. Liksom om man ändå har tänkt bo tillsammans inom en snar framtid är det kanske lite onödigt att köpa en lägenhet och bo där själv fast man egentligen vill vara sambo.

Svar: Ja visst är det är tråkigt, det är ju dom det är synd om. Tror att man blir bättre själv av att hacka på nån annan haha.

#8 - Sofia

jaa :D

#9 - Hanna

Jag tycker helt klart att ni ska flytta ihop, om det är de ni båda vill och om ni känner er redo. Jag tror inte att man måste bo själv först innan man kan flytta ihop för den delen heller :)

#10 - Linn ♡

allt bra? :)

#11 - Linn ♡

-härligt, jag mår toppen :D

#12 - tess

Jag är sambo men har aldrig bott själv ^^

#13 - ami

När man älskar verkligen någon så känns det helt naturligt att vilja vara med personen och man blir som en person. Man får självklart egen tid också, men att vara utan det känns konstigt.

#14 - Sarah

Ja tycker du gör rätt i att flytta ihop me honom direkt :) Ja vill inte bo själv utan när ja flyttar hemmifrån ska ja bo ihop me min kille :)

#15 - Ann

jag håller med dig. klart ni ska bo ihop :love:

#16 - Emma

Jag flyttade in i min killes lägenhet direkt och sedan sökte vi en större lägenhet ihop och det har gått jätte bra, jag skulle aldrig kunna tänka mig bo utan honom haha :)

#17 - Kristin Hammar

Det finns så många borden men inga garanterar att de är rätt val. Jag har testat alla boendeformer, allt i från att ha egen lägenhet, vara gift, vara på rymmen (som trettonåring)och dela med kompis, men det bästa var att helt enkelt komma till punkten då jag kände att det spelar ingen roll om jag bor i en bananlåda, jag trivs med den jag är och mina val. Då spelar det ingen roll i vilken ända man börjar :) Kram på dig

Svar: Det är bra att du känner så. :) Jag känner att jag skulle inte kunna flytta till eget när jag ändå har någon att bli sambo med. Jag älskar ju honom och vill leva med honom. Kram.
Evah Åberg

#18 - Sandra Wåxnäs

Vart i Karlstad bor du? Jag har aldrig sett dig live, men skulle vilja. Du verkar jätte trevlig. Mvh Sandra

Svar: Jag bor i Grums, lite utanför Karlstad. :) Tack så mycket!
Evah Åberg

#19 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Att bli sambo är en av de bästa sakerna som hänt mig. :) Vi gick direkt från att flytta från föräldrahemmen till vårt eget, då hade vi varit tillsammans drygt ett år. Dock hade vi "testat på" att vara sambos på ett sätt eftersom hans mamma arbetade i Norge och vi då hade ett helt hus för oss själva mestadels av tiden och jag spenderade nästan varje dag/natt där. Men ja, det är verkligen helt underbart att vara sambos :) Längtar tills han kommer hem igen!