Dagens fråga
 
Anledningen att jag frågar är för att jag "bara" har en digitalkamera och jag tycker faktiskt det blir rätt bra bilder med den också. Därför vill jag veta eran åsikt, om det är viktigt med systemkamerabilder för er. :)
#1 - Josefine (aka. Berlynn)

Nej, det tycker jag inte ^^ Det är inget måste tycker jag.

#2 - kicki

Självklart inte

#3 - Karolina - Foto & Sportgalen tjej

Nä, verkligen inte
Sv: Vad kul, hur får du en massa sponsorer? :)

#4 - Kajsa

Nej, inte direkt. Bra bilder är ju roligt, men det kan man väl ta med andra kameror också :)

#5 - Karin

Nä, det är inte viktigt. Oftast använder jag själv mobilbilder i min blogg.

#6 - malin

nej det tycker jag absolut inte :)

#7 - Freja

Jag har ingen egen systemkamera, den är egentligen mammas men både jag och min syster använder den. Jag har även en digitalkamera som är min egen. Jag tycker båda kamerorna är bra och brukar använda båda men just när jag tar bilder på mig själv använder jag systemkameran för jag har ett stativ till den som jag använder då. Om jag ska iväg tycker jag dock att det är smidigare att ha med digitalkameran för den tar mindre plats. Jag tycker att det känns proffsigt när jag fotar med systemkameran haha men jag tycker inte det spelar någon roll vilken kamera man använder till bilderna i bloggar, huvudsaken är att bilderna blir fina:)

#8 - Elina

Nej, Men det blir ju såklart roligare för läsarna att kolla då eftersom bilderna är så sjukt mycket bättre :) Jag använder för 90% min mobilkamera, Men jag tycker de bilderna är väldigt bra ändå! Så det beror på vilken mobil du har också kanske :P

#9 - Sarah

Nae de tycker ja inte :)

#10 - Hanna

Nej det tycker jag inte :) Men det är tusen gånger roligare att läsa inlägg med bilder av bra kvalitet men man måste absolut inte ha en systemkamera för det!

#11 - Rebecca Nilsson | Just be yourself!

Vilket märke har du på kameran?:)