"Du är ful"
"Du är ful och äcklig." 
Detta är något många får höra varje dag, flera gånger om dagen. Ibland ännu värre saker. Oavsett om de är offentliga personer genom att exempelvis driva en blogg eller om de är helt "vanliga" människor så får de höra detta. Detta är extremt vanligt på Internet och på något vis accepterat av många. Om personen som får höra dessa elaka saker skulle ta åt sig och bli ledsen, så kan den få höra saker som: "Men hallå, vad du är överkänslig! Du får väl tåla lite." Och är man en offentlig person så får man höra: "Men hallå, du är offentlig, vad tror du?"



Varför ska man acceptera sådant här bara för att man är offentlig? Varför är man överkänslig om man blir ledsen över kränkningar? Varför är det inte de människorna som skriver sådana saker som är underkänsliga? Ingen ska behöva utstå dessa kränkningar, oavsett om man är offentlig, "vanlig", tjej, kille. Oavsett ålder, ursprung, kön eller läggning. Vi är alla människor, med lika värde. Det finns hjälp att få, både för dig som är utsatt och för dig som utsätter någon, det är inte för sent. Man kan alltid bättra sig och man kan alltid få ett bättre liv.

För er som är emot mobbning, behöver stöd, vill stödja någon eller vill ha råd och tips så finns vi på facebook. Gruppen heter "emot mobbning" och drivs av mig, Jennie och Rebecca. Klicka hääär för att komma dit.

#1 - benedit ♥

bra skrivet!

sv; jaa det var riktigt gott! :) det är toppen, själv?
kram

#2 - Kajsa

Riktigt bra skrivet!

#3 - Sara - Hold on be strong

Bra skrivet!!
sv: jaa verkligen :D
kram