Intervjun i FRIDA-tidningen
Jag fick en fråga över facebook för någa dagar sedan. Personen undrade om jag kunde berätta lite om Intervjun i FRIDA-tidningen, så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg om detta. :)

Jag fick ett mejl om att de ville intervjua mig för min sjukdom. Jag blev jättenervös när jag läste detta mejlet men var också sjukt glad att jag kunde få dela med mig om mina tankar, idéer, upplevelser och råd. En kvinna från FRIDA ringde mig vid 13-tiden en tisdag och vi pratade lite för att "lära känna varandra" lite. Sen fick jag berätta min historia och hon ställde frågor. Det kändes jätteskönt att någon ville lyssna på just mina problem, eftersom många tyckt att det inte varit något alls. När allt var klart fick jag skicka in bilder och sedan godkänna artikeln.

Från början skulle numret släppas i maj, så när jag fick hem min tidning den 10 april och helt plötsligt råkar få upp det uppslaget så blev jag jättechockad. Det var en häftig känsla att se sig själv, på ett tvåsidigt uppslag, samt att det stod i början av tidningen om mig också. Efteråt skrev en hel del människor till mig och frågade om min sjukdom, om de kan ha samma och bad mig om råd. Det är härligt att kunna vara en inspiration för andra! :)



 
#1 - ☆Z I N J A☆

vad kul!

#2 - Linnea

Men va roligt Eva! Tycker verkligen är det är starkt gjort och önskar dig all lycka i framtiden:-)/Linnea