Jävla landsting och samhälle....
Vad jag hatar detta landsting och samhälle. 
Den 12 juni 2012 tog jag ett blodprov för giftstruman som jag lider av. Jag ska göra kontroll en gång per år. Så jag var ned till vårdcentralen för att ta blodprov idag, eftersom det är snart ett år sedan sist. Jag gick in på labb och berättade att jag skulle ta blodprov för giftstruma. Men hon blev jättekonstig, frågade om jag hade något från någon läkare. Jag sa att jag vet inte, för jag vet inte ens vem min läkare är. Hon frågade då efter ID-handling, så jag började säga mitt personnummer, men det dög inte, hon var tvungen att se en ID-handlning. Hon frågade om jag kom från Karlstad. Jag har aldrig behövt visa ID-handling eftersom jag har gått på samma vårdcentral hela mitt liv och varit sjuk sedan jag var 7 år. 

Jag har ingen läkare, fast att det är så pass allvarligt, för när min förra läkare slutade så brydde de sig inte om att skriva in mig på en ny och eftersom jag inte har någon läkare så tillhör jag inte längre vårdcentralen. Jag ska kallas in varje år, men de bryr sig inte om att kalla in mig alls. Nu när jag tog mig friheten och fixa det själv så jag får ta blodprov så blir hon på labb sur eftersom jag inte har någon läkare. Men det är väl för fasen inte mitt ansvar att läkaren skickar in till labb, det ska väl skötas av dem, inte av mig?! 


Bild från förra året då jag tog blodprov.
#1 - JoJo

sv; jaa, man behöver sånt ibland. speciellt när man inte mår på topp :) kram

#2 - tess

Ja landstinget är under kritik i vissa lägen får man säga :/ Själv har jag just nu en jävla bihåleinflammation för att läkaren jag träffade först förra veckan inte kände på bihålorna trots att jag sa att dom gör ont.

#3 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Men herregud! Så det blev inget blodprov? :O

#4 - Felicia [14år och rullstolsbunden]

SV; Haha ja verkligen ! :D

#5 - Ninni

Sv: ja gillar din blogg ;) ha en fortsatt trevlig måndag

#6 - Lina - A Film and TV Freak Like Me

Landstinget, de och jag är inte vänner. Var gång jag tar mig dit för någon åkomma få jag samma svar. "Men du har ju diabetes".. Jo tack fan för det, det vet jag väll. Men nu lider jag av ständig trötthet och värk och inte fan är det diabetesens fel. Men de vill inte kolla upp vad som verkligen är fel och nu skiter jag i vilket.

#7 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Så otroligt jobbigt det där! Själv var jag skriven på två olika vårdcentraler: Den i stan ang min sjukdom och resten ska undersökas på den i Skåre. Förstår inte grejen. Tyvärr har de inte så stor koll och jag hoppas det löser sig!

När jag blev 18 så var jag tvungen att byta läkare för att jag då blev vuxen. Då tog vi tag i det direkt och jag fick en läkare på sjukhuset efter några månader. Så under några månader var jag utan läkare, men det löste sig tillslut. Dock hade inte min läkare fått reda på någonting...

#8 - Bohemhoe

e så jobbigt med vården nu för tiden, de har ingen koll alls -,-'

#9 - Anna

Inkompetenta dårar! :@ Blir så trött på allt!

#10 - Tess

Ja det är verkligen inte klokt hur det kan gå till, hoppas det löser sig för, kramar