Otålig...
Jag sitter här och tänker. Ibland är jag så otålig.
Jag vill så gärna bli sambo, skaffa barn och allt. Men det är så svårt att få allting att gå ihop. Jag vill bo i Karlstad, men att få jobb samt en bra lägenhet där kan vara svårt. Samtidigt är jag rädd för att flytta hemifrån och bli sambo, det blir ju en omställning... Jag vill så gärna få en fin lägenhet i stan, där vi kan börja ett liv tillsammans. Men hur gör alla andra? Jag fattar inte det... Ibland känns det som det aldrig kommer att lösa sig faktiskt. 

#1 - basebollivet.blogg.se

Åh alla dessa val och beslut man ska ta. Det är stora steg. Och man VILL så mycket men det ska ju passa in också. Allt har sin tid.

#2 - Johanna ♥

Ja det borde vara lite jobbigt :/ Hoppas det blir bra till slut!

#3 - Sophie - Foto & Livsstilsbloggare i Karlstad!

Tack så mycket :)

#4 - Anna

Omställningar är alltid tungt och läskigt i början! Men jag tror du kommer ångra mer om du inte testar! Vad är det värsta som kan hända? Att det inte funkar; tja, men då är du säkert välkommen att flytta hem en period igen tror jag =)
Kram på dig och trevlig helg!

#5 - basebollivet.blogg.se

Svar: Det är bästa sortens filmer! :) Love them!
Nej det är som sagt väldigt knepigt det där men hoppas det löser sig och ni kan få ordning på det. Förr eller senare.

#6 - Hanna

Förstår hur du känner. Känner själv som dig. Jag vill gärna flytta hemifrån, skaffa något eget. Samtidigt som jag vill flytta ihop med min pojkvän men det känns både som att jag vill och inte. Jag både vill plugga till hösten och inte. Hade hellre vela se världen, men har inte nog med pengar... :/ Alla dessa val är så jobbiga.

#7 - sandraemrosen.blogg.se

Jag känner exakt likadant. Vill också göra dom sakerna som du skriver om. Fast härnere i Skåne givetvis. Jag vill också!

#8 - Anna

SVAR:

Det kommer bli bra, det blir det alltid tillslut ;-) Om inte annat kan du briljera med dina engelska kunskaper: Sugpropp = Plunger ;-)

#9 - ☆Z I N J A☆

sluta oroa dig, bara flytta till karlstad, de blir ett nytt äventyr:D

#10 - Matilda

Hej!! Nu är VECKANS BLOGG avslutad! Gå in och kolla om just du vann!!!
Vi kör även igång med en ny omgång av VECKANS BLOGG! Va gärna med igen!! :)
Kram TF

#11 - mallahalla.blogg.se

Såklart de kommer fixa sig, även om de inte känns som de! ha inte för bråttom!:)
hoppas du har haft en bra dag!

#12 - Bina

Jag tycker också att allt det där är väldigt jobbigt, man vill ju så mycket, men sen är det så svårt att ta det där steget, och så ska man ju våga också. Jag har börjat titta in här regelbundet nu btw, och jag måste säga att jag tycker att du och din blogg är en väldigt bra inspirationskälla när man känner sig nere. :)kram

#13 - Linnea

kanske lite konstigt, för det är så klart synd att du känner så här men det är samtidigt skönt att höra att andra än en själv har sådana här känslor, om du fattar :love:

Svar: Jag förstår hur du menar och det är just därför jag skriver sådana här inlägg också. Just för att få dela med mig till er och visa att vi är flera som känner samma saker, men också för att kunna få lite stöttning själv. :) Kram. <3
Evah Åberg