Träning och utseende
Jag tror att folk som bryr sig mycket om sina utseenden har lättare för att må dåligt.
Alltså att få panikångest, depressioner och så vidare. Det är inget fel att bry sig om sitt utseende, men ibland går det till överdrift. Människor tränar många gånger av fel anledning. De tränar enbart för att de är rädda att bli tjocka och de vill se snygga ut. Det viktigaste borde väl vara att kroppen ska må bra, att man ska orka med det man vill göra? Så tänker i alla fall jag när jag tränar. Jag tränar för att min kropp ska må bra, så den ska orka med mig i alla år och med allting jag vill göra. 

Jag tror att pressen på att vara snygg och smal blir så mycket för vissa människor att de går helt in i väggen för det. Jag menar ingenting negativt med detta inlägg och jag vet att det finns människor som bryr sig mindre om sitt utseende som hamnar i depressioner och så vidare ändå. Var inte så rädd för att gå upp lite i vikt, det är inte hela världen att gå upp lite. Lägg inte så stor energi på att vara snygg, utan träna för att må bra och få en sund hälsa.
Då kommer snyggheten av sig själv och du kommer känna dig snyggare när du får mindre krav på dig och när du inser att utseendet inte är allt i världen.


#1 - julia

Tack! :)

fin blogg :)

#2 - amanda

sv: Tackar :D
Åh fin du är!

#3 - Hanna

sv; tack så mycket :)

#4 - Malin "Pinkpiercing" Johansson

Jag vill ha en lite plattare mage och gärna ingen putande mage så jag prövar lite olika tips på det, och jag vet att det tar tid, då får det göra det, bara det funkar :) Och så har jag värsta ångesten över mina ögon, är skelögd på höger öga och har blivit mobbad för det i nästan alla år i skolan, därför äre svårt för mig att acceptera min skelning, och ändå är det tre år sen jag slutade skolan. Men när jag inte skelar, så har jag mkt bättre självförtroende :D

*svar:* Javisst blev det, är jättenöjd ^^

#5 - Evelina - flickan från Winland

Tack, du har sjukt rätt med detta inlägg! Träna för att du vill och inte bara för att bli smal, oftast lägger man ju ändå på sig mera vikt pga musklerna blir tyngre. :)

#6 - Annster

Tack så mycket :)

#7 - Anna

Sv; Det är bra grejer! Har en D3100 nu.

#8 - Ida

Sv: Åh tack :-)

#9 - Jennifer

Sv: Ja det är jättemysigt :)

#10 - Nicole

I vilket program redigerar du dina bilder i o sånt? :P

#11 - sandra

Sv: Tack!!
tror jag säkert du kan också, bara man tränar så :).

Jag tror precis som du.
Känner själv igen mig i det du skriver från när jag var sådär jobbigt utseendefixerad. Jag fick panik om en liten finne dök upp och kunde inte äta utan att motionera bort alla kalorier. Tyvärr är ju dagens ideal så störda så att detta är vardag för många :/.

#12 - Charlie

Du har helt rätt! Man ska inte träna bara för att man vill vara smal. Jag tränar själv (springer, friidrott ibland mm)några gånger i veckan. Jag älskar att träna och gör det för att jag vill må bra. :love:

Svar: Vad bra att du gör det för att må bra. :) Tror man uppnår bästa resultat då!
Evah Åberg