Wanties från gömda juveler!

 
Kolla vad läckra kläder alltså. :) Blusen i mitten är såååå snygg, blir verkligen sugen på den nu. :) Verkligen min favorit av dessa klädesplagg. Får se om plånboken tillåter. Alla klädesplagg kommer från gomdajuveler.se
#1 - emshie

Fyllt i alla uppgifter ovan?

#2 - Anonym

Oj! första kommentaren blev lite fel, haha.

Hej Evah! Jag läste din blogg för ett par år sedan men glömde sedan bort adressen. För några veckor sen visade min kompis mig din blogg och blev så glad att jag hade hittat den igen! Du är verkligen grym på att peppa en med dina inlägg :)

Det är såhär att jag bloggade rätt så mycket förut och nu vill jag börja igen. Men det känns lite segt att göra det nu, för många har glömt bort min blogg :( Skulle du vilja kika in på den så skulle jag bli superglad! :)

Och förresten, så kom jag precis på att du en gång hade skrivit ett inlägg om mig och några tjejer t.o.m! Kolla: http://evahle.se/2011/february/topp-5-hetaste-blondiner.html

Haha, ja men iallafall. Kolla gärna in min blogg och lägg en kommentar ifall du känner för det :) Skulle bli superglad. Kram.

#3 - Emma Olsson

Fyllt i alla uppgifter ovan?

#4 - Emma Olsson

ÅHHH! förlåt att jag spammar din blogg! Det blir fel hela tiden :( skulle bara skriva att det såklart var jag som skrev den anonyma kommentaren. haha :)

#5 - ADARAS.se - Where blog meets magazine!

Snygga!! :D

#6 - kaffehörnan

Håller med dig romantiska kläder, eller hur man ska säga

#7 - Malin "Pinkpiercing" Johansson

*svar:* Ja men eller hur! :D Varsågod ^^

#8 - Alice

Sv; Tack!:D

#9 - Ellinor

SV: så lite så! O tack du! :)
Allt bra? =)

#10 - Anonym

Sv:Ja de va jätte härligt! :) pkej,tack då vet jag :P

#11 - Nicole

Oj glömde skriva i mitt namn på svaret innan haha :P

#12 - kaffehörnan

Ja mycket gott

#13 - Sofia

Hur gör du när du gör såndär text typ som "Wantiess" o sånna saker? :P kan nt du göra en film på hur du gör de och sen lite andra saker som du gör på den sidan som du redigerar på? :-)

Svar: Det kan jag försöka göra någon dag. :)
Evah Åberg

#14 - sandra

Sv: Tack :D.

Håller med där, blusen i mitten är to die for!!
måste nästan spara ihop lite pengar till den, den skulle ju vara jättefin nu i sommar :).

#15 - josefin

Kan du inte göra ett inlägg om vad du fick när du fyllde år? Är så nyfiken! Du brukar alltid få så bra och fina saker! Tack för en bra blogg :thumbup::thumbup::-)

Svar: Vi har inte firat mig än, så har inte fått något än. Men kan lägga upp ett sådant inlägg till veckan, för då ska vi fira mig. :) Tack för dina fina ord! Kram.
Evah Åberg

#16 - Tanja

Sexy! Älskar såna webbshopar! älskade eliteladies men nu heter dem clarik.. ska ta en titt där nu ;)