Sämre uppdatering
Idag har det varit lite sämre med uppdateringen faktiskt, har känt att jag inte riktigt orkat tänka och sen har jag sett hockey hela dagen. Först var det HV71-Färjestad i J20 och sen var det elitserien Luleå-Färjestad. Tyvärr förorade färjestad i båda, men får hoppas på bättring. :) Sen har kvällen bestått av partaj och café bärs, roliga program. :)

Varit skönt att släppa bloggen ett tag och ta nya tag imorgon igen. :) Då är det ju första april också, vad tiden går. Jag hoppas att ni har haft en jättebra söndag, min har varit helt okej. Lite dryg men men. Ser fram emot en ny vecka i alla fall. :)

Boosta sig själva
Många är rädda för att älska sig själva och boosta sig själva eftersom vi måste vara ödmjuka och bry oss om andra.
Men man kan faktiskt göra både och. Innan man kan bry sig om andra, måste man först ta tag i sina egna problem. För att kunna må bra av att hjälpa andra, så måste man också vara tillfreds med sig själv. 

Vi behöver inte leva i "mellanmjölk" Sverige. Självklart ska man bry sig om andra och vara ödmjuk, men det är inga fel i att bry sig om sig själv också. Om man är stolt över något så ska man också få vara det, utan att behöva höra saker som att man inte är något, man inte kan något. Jag ÄR stolt över massor av saker när det gäller mig själv och det har jag RÄTT att vara, utan att någon ska trycka ned mig för det. Man ska få älska sig själv, få tycka att man är skitsnygg och känna sig värdefull.
Det gäller bara att hitta balansen mellan att vara självsäker, men inte kaxig.

Du är bra som du är, det är även jag och bara för att vi är bra, innebär det inte att andra är sämre och att vi ska se ned på dem. Tvärtom, vi ska försöka hjälpa dem upp så de också kan få må bra. Jag ger mig själv en kram för att jag är bra, gör det du också, för du är också lika bra! 

Följa mina egna råd
När jag var yngre så var jag väldigt blyg och mycket berodde på att jag var så osäker i mig själv.
Sen jag började blogga inom denna kategorin, att må bra så har det blivit viktigare för mig att faktiskt må bra. Jag kämpar mer för att må så bra som möjligt för att faktiskt kunna driva en sådan här blogg.

Jag har utvecklats enormt mycket sen jag började blogga, för jag hjälper mig själv också med mina texter. Jag vet ju att jag har människor som ser upp till mig och då vill jag ju givetvis följa mina egna råd så bra som möjligt. :) Jag tror att bloggen faktiskt blev en stor räddning för mig. Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde förr och det är för att jag kämpar, både för eran skull och min egen skull.