Alla vet redan om det
Jag fick faktiskt en kommentar för ett tag sedan om att alla redan vet om det jag skriver om, att det är så uppenbart och självklart. Det kan verka vara en självklarhet hur man börjar må bra i sig själv, hur man kan gå till väga och hur man kan stoppa mobbningen. Men tyvärr är det långt ifrån en självklarhet för alla människor. 


Även om människor vet vissa saker som att vi exempelvis måste äta för att orka med vardagen, så finns det fortfarande de människor som svälter sig, som får en ätstörning och inte alls äter så mycket de behöver. Även fast människan vet att vi behöver träna för hälsans skull, så finns det ändå massor av träningsprogram på tv, tidningar och så vidare. Vi blir aldrig fullärda och även om vi vet om dessa saker så behöver vissa människor hjälp för att fullfölja dem och kunna må bättre. Det kommer också hela tiden nya generationer, som vi måste kämpa för och informera. Därför kämpar jag för att informera och hjälpa människor.

Om man skulle resonera så, så skulle man ju få lägga ned allting. För alla vet ju redan hur man lagar mat, alla vet ju redan att man måste äta och träna, alla vet ju redan att man måste betala sina räkningar.
#1 - basebollivet.blogg.se

Tycker det är bra att du skriver om det. Synd att det inte är självklarheter för alla. Ideal är bullshit.

#2 - Anonym

håller mä den som kommenterade, att folk redan vet.

Svar: Vad tycker du jag ska skriva om istället då? Och vad vet folk inte redan om som jag kan skriva om istället då? :)
Evah Åberg

#3 - Diana♥

Grym blogg! :D

Allt bra?

#4 - ZOOFIE: Sveriges största musikblogg

Bra skrivet! Hade det varit en självklarhet så hade alla mått bra och det hade inte funnits någon mobbing. Visst att folk kanske vet hur det BORDE vara, men alla kan inte bete sig eller vara nöjda med sig själv, tyvärr :/

#5 - Ann

Tycker det du skriver om är jättebra. hade alla vetat om allt detta så hade ingen mått dåligt idag. men tyvärr gör alltför många det... men som du skrev isf måste man sluta med allt för alla vet ju allt redan