Ens egen-tid
När man får frågan vad man tycker om att göra så svarar man ofta: "Vara med vänner, familjen, shoppa", exempelvis. Men hur ofta nämner man att man gillar att umgås med sig själv? Inte särskilt ofta kan jag tänka mig. Vad beror det på egentligen? Är det för att vi inte trivs i vårat eget sällskap eller är det för att vi är rädda för att låta för ego om vi nämner våran egen-tid?

Jag vet många människor som inte trivs att vara enbart med sig själva. Men exempelvis att ta ett bad, se en film ensam, lyssna på härlig musik och bara slappna av kan vara jättebra för en själv. Jag tycker det är viktigt att kunna umgås med sig själv och vara ett bra sällskap till sig själv, att kunna njuta av sin egen-tid. Jag tror man behöver det faktiskt.

Brukar du ha egen-tid och brukar du njuta av den? :)

#1 - Frida

Åh vad härligt att bara ligga i badkaret. :)

#2 - Anna

Härligt med bad. :) Det är viktigt med egen tid men tyvärr gör man det alldeles för lite. Svar: Ja, den låten är fin. :)

#3 - LORISSA LOVEBOMB

Jag ääälskar egentid. Jag träffar folk på skolan, jag träffar folk i jobbet, hela dagarna... och då känns det skönt att komma hem och INTE vara med NÅGON alls ^^

#4 - s.j.

Jaa klart att egentid är bra, men är man som jag singel så, kan ju all tid ses som egentid, så jag tänkte, egentid för mig är ju när jag inte "vill"/önskar att nån ringer och eller knackar på dörren, när jag inte vill bli störd alltså.
Och vad jag gör då, de kan man ju kanske inte säga vart som helst :$

Svar: Okej. :) Även om man är singel så kan man vilja ha egentid. Allt beror ju på hur ens dagar ser ut. Om man jobbar långa dagar, om man har mycket aktiviteter och så. :)
Evah Åberg