Evah hissar och dissar


 När människor vill förstöra för andra. - Varför kan inte människor bara vara glada för andras skull och försöka använda andra som inspiration för att själva lyckas? Vad vinner de på att försöka förstöra?

 Hallå, vart är våren? - Jag anropar våren NU. Nu är det sista mars, ska det inte räcka med kyla och snö nu eller? Ge mig massor av sol och vårvärme istället, snälla. <3

 Nageltrång... - Jag biter ju på mina naglar och så råkade jag bita för långt in så nu har jag fått nageltrång, det är inte alls kul. :( Jäklar vad ont det kan göra...

 Shopping. - Detta året har varit ett bra shoppingår för mig faktiskt. Det har funntis en hel del i affärerna som jag blivit sugen på. Förra året var det sisådär med det tycker jag. Hissar affärernas produkter nu!

 Zumbaträning. - Jag älskar faktiskt det, så himla kul och man får verkligen träna hela kroppen. Ett pass kan vara riktigt jobbigt men oj så kul man har. :)

 Let's dance. - Åh vad kul att det har börjat igen, och att Maria Montazami är med också. :D Jag hoppas att hon får vara kvar ett bra tag, för jag älskar hennes personlighet. Många härliga kändisar med denna gången. :)

#1 - Frida

Jag längtar med efter våren, den borde komma typ nu! :)

#2 - benedit ♥

sv; härligt, det är toppen med mig :)
några planer inför dagen?
kram

#3 - Angelica

hej! Har länkat en tävling på min blogg!:) Gå dit och var med och tävla du också ;) Kram!

#4 - Sara Ekman

Ja, det är så tråkigt med de som inte kan glädja med andra!

#5 - s.j.

Jag vill nog se att fler (alla) inser att de kommer aldrig att komma nån vår, förrän de varit påsk, just sayin

Svar: Förra året hade vi vår innan påsken kom, i alla fall här jag bor. :-)
Evah Åberg

#6 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Håller med våren får för tusan komma nu! :P Zumba har jag aldrig testat, vågari nte :o

#7 - Ann

Söt bild. :D