Fisa och rapa

Jag har aldrig haft problem att fisa, rapa eller så inför min fästman André.
Visst, första träffarna gjorde jag inget sådant. Men eftersom jag flyttade i stort sett in till honom där han då var inneboende så var vi tillsammans hela tiden. Jag vet en del människor som aldrig skulle kunna fisa inför sin partner och jag förstår inte varför.

Jag ser det så här, jag och min fästman har ett liv tillsammans. Vi skrattar tillsammans, vi gråter tillsammans, vi är sjuka tillsammans, vi ligger med varandra, vi ska föda barn tillsammans (när den dagen kommer), då känner jag mig så pass bekväm att jag också kan fisa och rapa inför honom. (NEJ, jag säger inte att du är obekväm med din partner för att du inte gör detta. Detta är bara MIN åsikt om hur JAG känner.)

Vi har planer på att spendera resten av våra liv tillsammans och då vill inte jag behöva hålla mig eller gå på toa för varje gång. Vi fiser och rapar, dock väljer vi våra tillfällen lite och vi har inga problem med det, det är ju naturligt. :)

#1 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Sånt är jag och T fortfarande väldigt diskreta med efter våra 4år. Tror det är för att det för oss är en så avtändande grej haha, men det är väl olika. Som du säger egentligen är det ju naturligt, men... Det har ju hänt men kan nog räkna på fingrarna under dessa år :P

#2 - LORISSA LOVEBOMB

Jag tycker att det är ganska märkligt med folk som håller sig för varandra... Jag skulle inte precis lägga av en rap under sex liksom, men när man inte är i sexuella sammanhang så är vi båda bekväma med allt. Det är som... ett himla slöseri att hålla på och skyla något som båda veta att båda gör.

#3 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Jag har heller inte svårt för sådant, men som du säger, man ska välja sina tillfällen. Men om man vill leva ihop så har man inte så mycket till val. :)

#4 - Isabell Lundqvist

vilken bra blogg du har :)