Förändra beteenden.
Vissa människor verkar tro att jag vill förändra alla människor och hur de är som personer, att de helt enkelt ska bli en helt annan person. Men det är inte alls det som det handlar om. Det handlar om att förändra vissa beteenden hos oss själva. Vi kommer aldrig bli helt perfekta, för alla gör vi fel titt som tätt och vi blir aldrig fullärda, men vi kan utveckla oss och göra så gott vi kan, det är det jag vill uppnå.

Vi ansvarar själva för vårat eget mående. Vi kan tyvärr inte styra vad som händer i våra liv, men vi kan försöka hantera det så gott det går. Istället för att ge upp när det kommer motgångar så kan man istället ta en paus och försöka lite senare. Jag vill kunna förändra vissa beteenden, så att vi människor underlättar för både oss själva och för andra. För om vi lär oss att hantera våra känslor och faktiskt inser vårat eget ansvar, så kan livet bli en smula enklare. 

#1 - felicia

Sv: haha ja bilden suktar lite :)

#2 - basebollivet.blogg.se

Att förändra beetenden som inte är bra, det är positivt. Det är ju utvecklande. Vem vill stå och stampa på samma plats hela livet?

#3 - Anonym

återigen, du vill ta bort beteenden hos folk, å då vill du åxå att dom ska ändra sej som personer.
du kan väl förstå att alla ä olika å våra beteenden oxå, om alla är lika så blir världen otroligt tråkig.

Svar: Bara för att man exempelvis tänker: "Idag ska jag gå till mötet och vara positiv" istället för att tänka: "Mötet kommer gå åt helvete" så har man ju inte ändrat sig som person. :) De som vill ändra på sitt tankesätt och beteende för att må bättre i sig själva gör det, de som inte vill behöver inte. Jag tvingar ingen, det är ett eget val. :)
Evah Åberg