Glad över "småsaker"
Jag är en sådan människa som är glad för "småsaker". Exempelvis som att jag är en av de största bloggarna i Karlstad, eller att jag får fina kommentarer från folk relativt ofta. Men när man fakriskt pratar om dessa "småsaker" så är det ofta någon som ska säga saker som: "Haha, vadå är du stolt över DET?" Självklart är jag stolt över det. Jag är jättestolt över att fakiskt några hundra människor klickar sig in på min blogg varje dag. Jag är jättestolt över alla människor jag har hjälpt och över ala fina kommentarer jag har fått. 

Jag har faktiskt fått höra samma sak när det gäller min relation. Vi har ju varit ihop i över tre år och då har jag fått frågan om jag är stolt över den korta stunden. Givetvis är jag det. Det är över tre år. Det hade kunnat vara tre dagar, tre veckor, tre månader. Nu är det tre år och jag är jätteglad över det. Jag tycker man ska vara stolt över det man åstadkommer, även om det inte är en miljon läsare eller 25 år tillsammans, men jag har i alla fall åstadkommit något och det är jag glad över!

#1 - Maddiie

Håller helt med dig!
Du får ha en fortsatt fin måndag :)

#2 - basebollivet.blogg.se

Man ska vara glad över de "små" sakerna i livet, de som kan glädjas över sådant ät de som mår bra :)

#3 - Hanna

Så bra skrivet! Tycker verkligen de är bra att man uppskattar även de små sakerna i livet. Vilken härlig bild! :)

#4 - Anonym

hur äre mä geografin?
hur kan du va en av dom största bloggarna i karlsta, när du är bosatt i grums?

Svar: När det gäller bloggportalen så går man efter Karlstad då enbart de större städerna finns. :-)
Evah Åberg

#5 - Ella

Jag håller med dig! Man ska uppskatta positiva saker i livet oavsett vad det är :) Älskar din blogg, den gör mig glad och är samtidigt peppande! :D Fortsätt så

Svar: Precis. :-) Tack så mycket, vad glad jag blir! :-) Kram.
Evah Åberg

#6 - Malin

åh vad roligt :) sådant skulle vara perfekt att ge en nära vän :D dock har jag inte alltför mkt foton! min gamla data kraschade o vem tror du inte tänkte på att spara allt på en annan disk?! :P

#7 - Leffe1337

Hur kan du va en av de största bloggarna när du bara har ca 50 följare? Skämtar du eller?

Svar: Jag har ca 320 följare varje dag, ibland mer, ibland mindre. :) Och därför ligger jag också på elfte plats av 983 bloggare i Karlstad. :)
Evah Åberg

#8 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag blir också glad över småsaker :)

#9 - Christina

Hej!
Hur är Karlstad som stad? Jag ska börja plugga på universitetet i höst och bor nu i Örebro så ska bli spännande att byta miljö :) samtidigt kommer min pojkvän bo kvar här så är lite orolig över det men det verkar ju fungera bra för dig med distansförhållande :) de är 10 mil mellan oss då och det ska nog gå bra!

Svar: Hej! :) Jag trivs jättebra med Karlstad faktiskt. Jag bor ju lite utanför Karlstad och vill flytta in till Karlstad. Det finns en del att göra här, det är fina områden och bra folk tycker jag. Distansförhållande är ganska lätt tycker jag, jag har ju också 10 mil till min fästman och det fungerar bra. Visst, det kan vara jobbigt ibland men det går ju relativt fort att åka dit i alla fall. Hoppas du kommer trivas i Karlstad och att det går bra med förhållandet! :) Kram.
Evah Åberg