Inspireras av egenskaper
Det finns vissa egenskaper som människor har som jag själv skulle vilja ha lite mer utav. Det kan vara att vara ännu mer social, att ha ännu högre drömmar och mål eller att kunna marknadsföra sig på ett bra sätt. Jag kan givetvis bli avundsjuk på dessa människor som har dessa egenskaper, men jag försöker istället inspireras av dem för att få lite av samma egenskaper.

Man kan vara med och styra vilket håll man ska åt och man kan inspireras så man blir den personen man vill vara. Istället för att blir sur på denna personen så kan man faktiskt kämpa för att få de där egenskaperna, för man kan öva upp och bli mer social. Det gäller att träna och ändra sitt tankesätt. 

När man är i en folksamling så gäller det att faktiskt ta modet till sig och våga prata med någon ny person. Istället för att tänka: "Nej, det är ingen idé, varför skulle de lyssna på mig?" så får man istället tänka: "Nu ska jag börja prata med denna personen. Mina åsikter är intressanta de också och det jag tycker spelar också roll." Känner du att du vill ha en egenskap som exempelvis din vän har, iakta hen då och få lite inspiration.

#1 - Ann

håller med dig till fullo!

#2 - Malin

jaa eller hur :)
åh vilken underbar tröja! :D