När stressen tar över ens dag
När man är stressad så slösar man mycket tid. Man är stressad och orolig för att inte hinna de saker man ska göra. Detta leder till att man presterar mindre bra, just för att mycket av ens tid och koncentration går till att stressa och oroa sig. Man hinner inte lyssna på varken sig själv eller andra, man stänger istället in sig i en box. När man är stressad kan man inte använda hela sin potential. Då gäller det att kunna varva ned och ta en sak i taget. 

Att vara måttligt stressad kan vara bra, då det får oss att bli motiverade, men när stressen tar över ens dag så är det inte alls lika bra. Därför måste man tänka på hur man strukturerar sin vardag, hur man tänker och vad man kan ändra för att man själv ska fungera bättre och kunna prestera bättre. 

#1 - Emelie Bohlin♥

Hatar att vara stressad , de är så sjukt jobbigt :(
Är typ stressad hela tiden :/

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag har ofta många bollar i luften samtidigt, men jag är van, jag har vant mig lite av "stressen", så för mig är det bra :)

#3 - Anonym

finns folk som presterar jävligt bra utan & under stress.

Svar: Ja jag skrev ju att viss stress kan vara bra då det kan motivera oss. :-)
Evah Åberg

#4 - Anonym

nej du sa måttlig.
dä du anser va måttligt å dåligt, är väl utifrån dej själv hoppas ja, för när du säger att dä påverkar oss, antar ja du menar människor i allmänhet & dä är fel.
du vet inte hur dä påverkar andra , för alla påverkas inte som du av stress..
så säg att du påverkas si å så osv alla har inte samma synsätt å värderingar som du, du vill förändra folks värderingar osv så som du tycker & tänker å verkar tro att världen kmr bli bättre om alla bara följer dä du tkr å tänker. är inte dä ganska sjukt & tro dä?
alla är olika, hanterar stress olika, har olika värderingar osv, om folk vill va rasister sitt inte å försök ändra dom för dom står för sina åsikter osv.. du strävar mot ngt omöjligt, hoppas du förstår att du söker ett sandkorn i öknen, å dä speciella sandkornet kmr du aldrig hitta. btw, ja kommenterar bara din a inlägg, inget direkt personligt mot dej.

Svar: Jag utgår ifrån det jag har sett på människor och det människor berättat för mig när vi diskuterar problem, inte från någon jag inte alls pratat med. :-) Det tycker jag själv är ganska uppenbart men det kanske det inte är. Jag tänker i alla fall försöka kämpa för ett bättre samhälle utan massor av hat, kränkningar och mobbning osv. Oavsett om det kanske aldrig lyckas, men att ge upp tänker jag inte göra. :-)
Evah Åberg

#5 - Anonym

alltså du älskar inte alla, du stör dej säkert på folk & massa.
vad äre för fel på samhället då?
dä ä ju vi som skapar dagens samhälle, amma som lever i nuet.

Svar: Jag älskar inte alla, men jag hatar dem inte heller utan respekterar dem och dömer dem inte för hudfärg, läggning, kön, utseende osv. :-)
Evah Åberg

#6 - Anonym

troligt, du verkar vilja framstå som att du är felfri å älskar hela världen å ska stoppa krig o fattigdom, sånt bullshit.
du svara fortf, inte på min fråga, va äre för fel på dagens samhälle?

Svar: Det jag tycker är fel är allt hat, alla kränkningar och mobbning osv och det vet du nog redan om. :-) Jag vill kämpa för att minska sådant och istället öka kärleken till både varandra och kärleken till sig själv. :-)
Evah Åberg

#7 - Anonym

åter igen, dä ä ju dä som gör att världen går runt,
alla tycker olika, människor trycker ner varann, har åsukter osv. allt är ju männskligt beteende.
hur tror du dä är i djurvärlden?
där ä inte alla accepterade trots samma utseende å allt va dä nu kan va.. världens ser ut såhär, för att människan har skapat detta.

Svar: Som du nyss skrev, alla människor tycker olika, jag tänker kämpa och jag antar att du inte vill göra det, sådant är livet. :) Jag ger mig i alla fall inte. :) Har vi skapat detta, så kan vi också skapa en förändring. :)
Evah Åberg

#8 - Anonym

vad äre som jag inte vill göra?

Svar: Bekämpa mobbning, hat, kränkningar osv, eftersom du försvarar det som mänskligt beteende och säger att det jag försöker med är omöjligt, så verkar det som på dig att du inte vill kämpa för att skapa en förändring. :)
Evah Åberg

#9 - Anonym

jag har inte sagt att jag försvarar dä, men dä har alltid funnits & kmr alltid finnas, så..
nej jag finner mej i dagens samhälle, kan ta ngn i försvar osv, men allt dä du rabbla upp, dä har inte jag något intresse för...
enda ja försvarar ä folk som är narkotikaberoende.. enda "gruppen" jag försvarar..
fattigdom i afrika osv skiter ja i, ger inga pengar till sånna.

Svar: Okej, jag finner mig däremot inte i dagens samhälle, utan tänker kämpa för en förbättring. :)
Evah Åberg

#10 - Anonym

ok, ja alla är olika.
då måste ja fråga, tkr du jag är mindre bra människa för att jag skiter i allt som du bryr dej om?

Svar: Du är lika mycket värd som alla andra är. Ibland gör vi fel, men vi är aldrig fel. :) Tycker du att jag är mindre värd för att jag bryr mig om sådant som du skiter i?
Evah Åberg

#11 - Anonym

Hur ska ja svara... ehm..
Nej eller jag vet inte, alla männskor är inte lika mkt värda,..
Du är väl som vicken männska som helst väl.
En amatörbloggare, som försöker förändra sånt som är omöjligt, verkar vilja framställa dej själv som störst, bäst, felfri, lyckligast å ah.. sånt som jag stör mej på, å nej jag har ett jävligt bra liv å är absolut inte avis på dej eller saknar ngt i mitt liv.
men stör mej på att du å många andra, försöker framstå som att allt är rosa fluff å gulligull, sitter å lever på en internetsida liksom..
men nej, du kunde ha vart mindre värd .

Svar: Jag vet inte om du faktiskt läst mina inlägg där jag berättar om att jag också mår dåligt ibland, att det är okej att må dåligt ibland, vad jag har genomgått, så själv tycker jag inte att jag försöker framställa allt i rosa fluff och gulligull. Jag försöker jag ta fram problemen, både i samhället och hos själva och ta fram lösningar på dem. Men tack för din åsikt i alla fall, var kul att få veta vad du tycker om mig. :)
Evah Åberg

#12 - Anonym

somsagt, inget personligt, eftersom jag inte känner dej.
å hade du vart mindre värd så hade ja aldrig fortsatt å kommentera dina inlägg, som är värda å diskutera, ibland måste ja väl tillägga.
folk som är mindre värda, kan försvinna från världen, å du tillhör absolut inte dom avskrapen.

Svar: Tack för dina fina ord, roligt att du tycker det. :)
Evah Åberg

#13 - Anonym

då vet du iaf att kommentarerna inte ä personligt riktade.

Svar: Nej, det har jag förstått från början, eftersom det gäller det jag skriver i en blogg och många av de som läser inte känner mig personligen. :)
Evah Åberg