Skolans idrott
Jag verkligen avskydde idrotten i skolan... Verkligen genom hela skolan avskydde jag den. Det började med att jag hade en väldigt dålig lärare i lågstadiet. Han var väldigt sträng och man fick inte ens gå på toa. Gick man på toa på lektionstid så blev han förbannad och skrek som tusan. Så det började alltså redan där. 


Det var alltid samma saker på idrotten. Killarna fick bestämma att vi skulle köra fotboll eller innebandy och de var ju inte heller särskilt snälla. Gjorde man fel så blev de förbannade och de sprang alltid in i en så man fick jätteont. Killarna fick i stort sett alltid sin vilja igenom. På vintern åkte vi skridskor och jag svimmade varje gång, för jag var så rädd och jag vet inte varför. Till slut behövde jag inte vara med på skridskoåkning alls.

På gymnasiet hade vi bara två killar i klassen så det var lite lugnare, MEN då delade vi salen med en annan klass som ledde till att det blev ännu jobbigare. Så idrott i skolan har aldrig varit min grej och jag vet många som mår otroligt dåligt av det. Är man mindre omtyckt så blir man vald sist. Orkar man inte jogga ikapp med alla andra så lämnar de en osv. Därför förstår jag att så många hatar idrotten i skolan! Det är ingen lätt sak...

#1 - basebollivet.blogg.se

Jag tycker det är tråkigt att man ska må dåligt av idrotten i skolan. På vår skola körde vi killar och tjejer separat. Blev lite bättre!