Tävling - Presentkort 500 kr!


 
Miinto.se är en butik som säljer märken som Odd Molly, Jofama och J.Lindeberg. De har otroligt mycket snygga kläder och skinnjackan i bilden är Kenza 10 från Jofama som också säljs på deras sida. Om du bor i Danmark kan du handla hos miinto hääär och bor du i Norge kan du handla hos miinto hääär.

Nu har du möjlighet att vinna ett presenkort på 500 kr hos dem!

För att tävla ska du:

* Skriva att du är med och tävlar och varför just du ska vinna.
* Skriva med namn och mejladress.

För pluspoäng:

* Gilla min sida på facebook häääär



AVSLUTAS DEN 21/3!
#1 - benedit ♥

jag är med! :D gillar din facebooksida sen innan, heter benedit witermark på facebook :)

jag ska vinna för att jag inte har någon hjärtskärande anledning; min mamma är inte döende, jag har inte cancer och min syster ligger inte på sjukhus. jag vill vinna för att det skulle vara grymt kul helt enkelt och en stor ära! :)



sv; tack! :D okej, jag ska ta det lugnt och titta på tv bara :) haft en bra dag hittils?
kram

#2 - Emilia

Svar: härligt! Allt är bara bra med mig också :)

#3 - Aminah Kamaly

Jag är med och tävlar, har gillat er på Facebook för längesedan.

Jag vill vinna eftersom jag tycker det är roligt att vinna speciellt kläder som jag aldrig tidigare har vunnit. Plus roligt att vinna från en hemsida man aldrig har hört talas om, och om man tycker om kläderna från hemsidan kan man ju fortsätta köpa Sina faishions kläder därifrån :)

Svar: Vad kul att du är med och tävlar. :D Lycka till!
Evah Åberg

#4 - Jennifer

Du har världens bästa blogg! Läser den varje dag och kommer aldrig att sluta läsa den!!!!! :)

#5 - LORISSA LOVEBOMB

Jag vill gärna vara med och tävla! Jag vill vinna för att jag är en fattig student som ska gifta mig 3 augusti - fortfarande har jag inga brudskor, fortfarande har jag inte RÅD med brudskor och jag har spanat in ett par amazing pumps på Miinto. Att kunna köpa dem med 500 kronor innestående drar ner utgiften - därför vill jag. Ego-anledning, I know, men de kostar 1199 kronor och jag kommer aldrig ha rååååd!

#6 - Linnea

Jag är med :)
Linnea Ranggren
Linnea_Ranggren@hotmail.com

Svar: Vad kul att du är med och tävlar. :) Dock glömde du skriva anledning till varför just du ska vinna.
Evah Åberg

#7 - Charlotte

Hej, jag är gärna med och tävlar :)

Jag borde få vinna då jag äntligen tappat lite bebisvikt efter sista gravideteten, plus att jag behöver peppas upp efter en lite jobbig period. Jag skulle verkligen uppskatta om jag fick vinna.

Gillar på FB och heter Alex King där

#8 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Åh vad roligt med en tävling! Har tyvärr ingen facebook så kan inte gilla. Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar skinnjackor och min älskade jag har haft i flera år har hundarna lyckats bita hål i och jag är alldeles för fattig för att köpa en ny. Och för att det vore sjukt kul att vinna en tävling :D

#9 - Josefine.Denkvist

Hej Eva jag är med och tävlar :)

Jag har följt din blogg i några år och du verkligen inspirerar mig varje dag till att vara en starkare människa och känna mig trygg med att vara en tjej med kurvor så vill mest bara säga tack !

Man kan nästan säga att du blivit en av mina största förebilder jag har i livet :)

Kram Josefine <3

Svar: Vad kul att du är med och tävlar om ett presentkort. :D Lycka till!Tack för dina fina ord, vad glad jag blir!
Evah Åberg

#10 - hannagrave

hej evah. Har varit en utav dina trognaste läsare ett bra tag.
Hittade dig på bilddagboken och har sen dess följt dig. Men vi har saker gemensamt. Förra året i maj blev mitt liv till en mardröm. Från att ha ett sånt perfekt liv till att vara mobbad och ensam.
jag är deprimerad och har fortfarande inte kommit över det som hänt. Folk kan vända sig om o skratta åt mina föräldrar när dom handlar. Sjunga om hur ful jag är i korridoren. Så jag Skulle bli väldigt glad över att vinna. Och särskilt utav dig! <3 massa kramar. Har gillar fb sidan och här är min blogg. Nattstad.se/hannagrave

#11 - Angelica

Jag är jättegärna med och tävlar!
Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag är i stort behov av en ny skinnjacka och det har jag möjlighet att få nu! Min ekonomi tillåter tyvärr inga köp just nu.
Jag har gillat din fb sida sedan länge (Angelica Månsson)

#12 - Fredrika

Jag är med! Vill vinna för att skämma bort min lillasyster! Hon är min klippa och detta vill jag ge till henne efter allt hon gett till mig!

#13 - Astrid

Jag är med och tävlar! Vill vinna för att jag älskar att shoppa, men pengarna räcker inte alltid till. Behöver en ny skinnjacka, så det skulle passa super att vinna ett presentkort, såhär innan sommaren kommer! Älskar Kenzas kläder och skulle absolut inte säga nej till hennes skinnjacka! Jag gillar din fb hemsida också (astrid bergström) :)
Nattstad.se/astridbergstrom

Du har sjukt fin blogg också! Mycket inspiration :)

#14 - Elle

Jag är självklart med.
Anledning till varför jag ska vinna är att jag är behov i att köpa sommarkläder eller kläder över huvudtaget. men min ekonomi säger en helt annan sak, det är väldigt länge sen jag köpte kläder för jag har inte råd med det :( sen är jag en sån person som alltid köper saker till andra än till mig själv, jag sätter alla andra framför mig själv och sån person är jag, jag bryr mig om andra och jag själv hamnar i andra hand.

* Elenor, mail darkbrokenangel@live.se
* Jag gillar redan din sida på Facebook, heter Elenor Elle Nilsson.

#15 - Dilan Dilir

Åh gick in och kikade omkring på miinto och dem har en massa fint!, så jag är gärna med :)

Jag skulle vilja vinna eftersom jag är sugen på att köpa nån snygg klädesplagg till mig själv. Det var ett tag sedan sist eftersom jag just nu tränar och går ner i vikt. De kläder jag har just nu är lite för pösiga på mig så det skulle vara kul att köpa nåt som sitter tight så jag också ser att jag gått ner för det syns knappt i mina pösiga kläder :)

namn: Dilan Dilir
mail: dilandilir@hotmail.com

#16 - Krista

Jag skulle jätte gärna vinna skulle vilja vinna något till min mamma som tyvärr inte fick någon födelsedagspresent så kan hon få den nu om jag skulle vinna hon betyder allt för mig!
Jag har gillat din facebook Krista Kemi heyer jag där :)

Svar: Vad kul att du är med och tävlar! :) Lycka till!
Evah Åberg

#17 - hanna

hej. jag är med och tävlar. jag skulle tycka det var roligt att vinna någon gång. jag vet inte riktigt varför jag gillar det men det är spänande att vara med och tävla :) kramar fån hanna :)

#18 - Ann

jag är med och tävlar. jag har gillat din fb. :)
jag vill vinna för att jag älskar kenzas kläder och skulle gärna vilja ha det

#19 - isabella

Jag är med! Jag vill vinna för att helt enkelt få den äran hade varit grymt kul att uppleva! speciellt när det gäller så fina kläder och märken. Har ingen anledning som att jag eller någon i min familj är sjuk men bara att få vinna en sån sak kan göra min dag helt och hållet!
Jag har gillat på fb också och jag heter isabella årestad, min mail är: bella.arestad@hotmail.com kram! :D

#20 - isabella

Har kollat nu och jo jag gillar din sida på fb. Heter Isabella Årestad, kram!

#21 - veronica

jag är med :D Gillar redan på FB. Skulle va kul å vinna för att inte kunnat köpa kläder på 1 år typ pga depression och e arbetslös. KRAM

#22 - Linn Svensson

Jag är med och tävlar! :) jag gillar redan din fanepage :)
jag skulle vilja vinna för jag har länge velat ha en snygg jacka därifrån och med tanke på att min mamma är sjukskriven så har jag inte pengar till att köpa en..
jag skulle bli sjukt glad om jag vann! :)
kram evah <3

#23 - Linn Svensson

Jag är med och tävlar! :) jag gillar redan din fanepage :)
jag skulle vilja vinna för jag har länge velat ha en snygg jacka därifrån och med tanke på att min mamma är sjukskriven så har jag inte pengar till att köpa en..
jag skulle bli sjukt glad om jag vann! :)
kram evah <3

#24 - Saga G

Nu har jag gillat din Facebooksida och givetvis är jag med och tävlar! :)

Tänkte faktiskt inte köra på klassikern "Jag behöver.. och jag vinner aldrig något" utan tänkte faktiskt ge mig själv en klapp på axeln Jag har nämligen nästan (lite till skall jag klara av) slutat använda smink helt till vardags. Kommit upp i en ålder då jag känner mig supervacker utan smink, något som vart helt omöjligt när jag var 15. Mitt självförtroende har fått en boost och mycket har jag att tacka din blogg för. Keep on bloggin!

Tänkte mest att om jag klarar av att skiljas från ton med puder och stela mascara-ögonfransar så kanske jag kan testa min lycka och haffa en snygg garderob!

Ha en supertrevlig kväll!

Svar: Vad kul att du är med och tävlar! Lycka till! Tack för dina fina ord också, de värmer. :) Ha en bra kväll. Kram. <3
Evah Åberg