Tunna strumpbyxor
Jag kan inte riktigt förstå mig på tjejer som går omkring i tunna strumpbyxor när det är flera minusgrader ute... Jag skulle verkligen inte klara det. Jag gjorde det en gång och var på väg att frysa röven av mig. Jag såg faktiskt en tjej för några dagar sen som hade tunna strumpbyxor på sig och en kort tröja till det så man såg allting, alltså då hennes trosor både fram och bak. Den täckte precis magen på henne. Fryser inte människor, är det bara jag som är känslig? :P Haha ibland undrar jag allt. Jag är den som hellre klär på mig lite extra för att slippa och frysa, än att ta av mig alldeles för tidigt faktiskt. Jag skulle vilja ha min skinnjacka, men jag väntar tills det blir varmare eftersom det fortfarande är -10 på nätterna och morgnarna.

Skulle du kunna gå i strumpbyxor när det är minusgrader ute? :)

#1 - Frida

Jag har haft strumpbyxor och shorts en gång när det var minusgrader och fick då höra från min storebror att så kunde jag ju inte gå klädd, jag kommer ju bli sjuk! :)

#2 - Sara - Hold on be strong

Åh det är såå sjukt kallt!!
Sv: jaa verkligen :D
kram

#3 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Nu kan jag inte ens ta på mig strumpbyxor, så oerhört obekvämt! Men ett tag hade jag en period då jag gillade dem och då använde jag det på vintern men det var inte så kallt. Det domnade bort så man kände ingenting. haha. :)

#4 - Anonym

hon kanske ville ha så.
dä ä väl hennes problem om hon fryser.
va har du för rätt & kommentera hennes & hennes kläval, när du själv inte tål folk som påpekar ditt kläval & stil...

Svar: Självklart ville hon det. :-)
Evah Åberg

#5 - benedit ♥

sv; okej, jag vaknade nyss och svarar på kommentarer :)
några planer inför dagen?
glad påsk förresten! :)
kram

#6 - Anonym

knip.

Svar: Så pass. :)
Evah Åberg

#7 - Mjau

Dä ä väla henes rät att gjöra som hon vill lixom, typ som att ja ba inte typ kan skriva typ eller.
(förlåt, var bara tvungen).

#8 - Mjau

Anonym verkar dessutom vilja göra knip - övningar efter vad man kan utläsa av hennes senaste kommentar, du ska kanske lägga upp instruktioner till henne på bloggen:)
Kram och glad påsk till dig evah!jag är en tjej i samma ålder som dig som har varit med om mycket liknande av det du berättar med mobbning med mera.

Svar: Glad påsk till dig också. :) Vad tråkigt att du också varit utsatt för mobbning. Hoppas det är bättre idag i alla fall. Sköt om dig. :)
Evah Åberg

#9 - Mjau

Har varit det från femman och framåt, i högstadiet var det värst, gymnasietiden lugnade det ner sig men jag var alltid utanför där med. Har en massa skräckhistorier om det att berätta. Jag är i samma ålder som dig ungefär och jobbar nu, så nu kan man stå upp mer för sig sälv. Men jag blir fortfarande sur när folk är elaka, jag hade en blogg innan men där fick man också höra en massa skit som att man kunde se att jag var plastikopererad och det vanliga som folk kör med, att de skulle döda mig och våldta mig och en massa andra normala saker.... Därför blir jag arg när jag läser fula kommentarer i din blogg och kan inte låta bli att bita tillbaks:)

Svar: Usch vad tråkigt att höra. :/ Det är så tråkigt att människor inte kan låta andra vara ifred utan det ska hackas på hela tiden...
Evah Åberg

#10 - Anonym

dä va faktiskt inte meningen & skrive så..
är faktiskt såpass moget att jag ber om ursäkt.
skulle inte ens kommentere.

Svar: Okej. :) Glad påsk på dig förresten. :)
Evah Åberg

#11 - Anonym

ni som tkr ja är "elak" i kommentarera, kanske borde fatta att dä ä inlägga dä handler om, inget riktat mot henne personligen..
olika åsikter om olika inlägg ho slänger upp..