Typisk tonåring
Jag har aldrig varit en så kallad "typisk tonåring". Jag har nog aldrig varit ett "typiskt barn" eller en "typiskt ungdom" heller. Men jag är inte den personen som varit ute och festat, jag har inte varit full, jag har inte varit ute sent eller stuckit hemifrån. Jag har inte varit personen som hellre varit med kompisar än att vara hemma.

Jag har inte varit personen som struntat i sina läxor för att göra något roligare. När jag gick i mellanstadiet så fick vi läxor för hela veckan på måndagen och direkt jag kom hem kl 15.00 så satte jag mig med mina läxor och gjorde allting, så jag kunde ha veckan fri. Jag sköt inte upp läxorna eller struntade i dem.

Jag är fortfarande inte personen som föredrar utekvällar framför hemmakvällar. Jag rör fortfarande inte alkohol, tobak eller andra droger. Jag har alltid prioriterat annorlunda än vad många andra gör. Jag gillar att sticka ut ur mängden, även om man kan få konstiga kommentarer och ibland rent av elaka kommentarer på grund av det. 

FYI: Jag säger inte att alla tonåringar, barn eller ungdomar är så här. 


Haha, Andrés hand är med också. :P
#1 - Mollie

Om detta var ett inlägg på facebook skulle jag gillat ^^

Svar: Hehe vad roligt att höra! :)
Evah Åberg

#2 - Maria

BRA där!! Man ska inte följa stormen bara för att liksom.
Jag har aldrig varit mycket för alkohol men när jag valt att inte dricka så har jag fått ta emot kommentarer om att jag är tråkig. Hmmm undra vem som är tråkig när dom måste ta till alkohol för att ha roligt? Jag kan ha roligt utan =)
Kram

#3 - Malin

jag var själv en av de där "tonåringarna" tyvärr.. men jag beundrar dig/er som skött er för faktiskt tror jag man kommer längst på det. nu säger jag inte man kommer stå still eller är sämre för att man missköter sig men man tjänar ju inte så mkt på skiten :P