Vägen till välmående
 SÄTT UPP MÅL/DELMÅL. - Ett mål behöver inte vara något stort. Alla människor har olika sorters problem. Om du har svårt att ta dig upp ur sängen på dagarna och svårt att få något gjort kan du sätta upp mål som att du ska gå upp kl 11.00 varje dag och se till att dammsuga, diska eller vad det kan vara. Genom att ha mål blir man mer motiverad, men tänk på att ha delmål också. Är det realistiskt att du på en vecka ska ha blivit mycket piggare och förändrat ditt liv till något mer positivt? - Antagligen inte. Sätt då upp delmål istället och uppfyll en sak i taget.

 INSE ATT DU BESTÄMMER SJÄLV. - Det är enbart DU som kan göra jobbet. Du kan få hjälp på vägen, men om du inte är beredd att göra jobbet för att må bättre så kommer det inte fungera. DU har ansvar för ditt eget liv och ditt eget mående. Det är inget som kommer på posten.

 STÄDA BORT SAKER. - Om du har människor eller saker i ditt liv som du inte mår bra med, gör det av med detta. Man mår inte bättre av att ha energitjuvar i sitt liv. Du måste ha personer och saker i ditt liv som får dig att må bra och kunna prestera.

#1 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag älskar att sätta egna mål :)

#2 - basebollivet.blogg.se

Bra tips & ibland måste man verkligen rensa undan.