Vi är unika!
Vi är alla unika och har olika saker som gör oss speciella.
Jag själv har olika långa tumnaglar och får aldrig rätt på dem, tummarna är olika, mitt vänstra ben är för kort, mitt vänstra bröst är större än det högra osv. Jag har massor av saker som gör just mig unik, likaså du.

Det finns bara en av dig, det finns bara en av mig. Vi ska inte behöva förändra oss för att passa in, för vi duger exakt som vi är. Att du kanske har ett ben, är utan hår, har små bröst, korta ben gör dig inte mindre värd. Det är detta som gör dig unik, som gör att du är du. Du är lika värdefull och bra i alla fall. Detta innebär inte heller att alla tycker att du är ful, tvärtom, det finns många som skulle älska dessa saker hos dig eftersom det är du! De rätta personerna i ditt liv kommer inte att älska dig trots att du är som du är, de kommer älska dig FÖR att du är som du är!


Mina tummar. Nu har jag lite avskaft nagellack på naglarna, men så här har mina naglar sett ut i all sin tid, helt olika former.
#1 - Malin

vad roligt att de är såpass olika :D men som du säger, sådana saker gör ju en unik.. inte annorlunda eller fel på! man ska omvandla de negativa till något positivt :)

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Så sant! De är sådana saker som gör oss unika!

#3 - Sara - Hold on be strong

Bra skrivet!!
Sv: jaa verkligen :)
kram