Amning
Amning, det är ju ett väldigt hett samtalsämne.
Vad jag anser om amning? Jag är för amning, likaså offentlig amning. Om man är mamma och ammar, så kan man ibland behöva gå ut, man ska inte behöva stänga in sig eller gå utan sitt barn. Blir barnet hungrigt, ja då matar man barnet, med amning om det nu är det man använder sig av, inget mer med det.

Varför ska bara vuxna och äldre barn få äta mat, men inte bebisar? Det är inget sexuellt i att ett bröst råkas visas lite för att bebisen vill ha mat. Jag ser hellre fullt med ammande kvinnor, än att barnen ska ligga hungriga och må dåligt. Ska mamman gå undan? - Nej, det tycker jag inte, varför skulle hon? De som inte klarar av att se ett barn få mat kan väl titta åt ett annat håll eller gå därifrån. Skulle mamman ta upp en toalett för att amma så skulle folk bli sura för det med, för toaletter ska man kissa och bajsa på och någon annan kan ju behöva in!!! Sen hur mysigt är det att amma på offentlig ofräsch toalett? 


Amning är naturligt och barnen behöver mat, varför skulle det vara fel att ge sitt barn? Jag kan se många som äter slaskigt, som tuggar med öppen mun eller vad det nu kan vara, men inte vill jag förbjuda dem att äta på offentliga platser. Om det är jag som störs av det, så är det också mitt problem, ingen annanas.

Kvinnor: Amma på, offentligt eller inte! Blir ditt barn hungrigt så tycker jag du givetvis ska ge barnet mat. Skit i folk som stör sig, bebisar måste också ha mat. Klarar de inte av att barnet får mat så är det deras problem, inte ditt!