Blog awards 2013


Nu kan man nominera till blog awards 2013. :) Jag skulle bli jätteglad om ni som gillar min blogg ville nominera mig. De kategorier jag tycker bäst passar min blogg är "guldpennan" och "årets träning och hälsoblogg". Det skulle betyda jättemycket för mig om ni vill nominera mig. :) Ni kan nominera HÄÄÄR.
#1 - Kristin Hammar

Klart jag röstat, och min motivering var:

Evah skriver en blogg alla kan känna i sig i oavsett vilket intresse man än har. Hon skriver lika lättförståeligt även om det handlar om roliga/tragiska/djupa/modeinriktade/ämnen som exempelvis mobbning osv. Hon är desutom väldigt tillgänglig för sina läsare och svarar flitigt på inlägg och om hon kan, ger hon råd. Jag är en person som har väldigt svårt för att fastna för bloggar, men den här har verkligen fångat mitt intresse och jag läser den dagligen. En stor del av varför jag gillar den är för att hon jobbar runt temat att få sina läsare att må bra, vilket är sällsynt i bloggvärlden

Svar: Åh tack, vilken fin nominering. :D <3
Evah Åberg

#2 - Freja Malik

Igår nominerade jag dig till "guldpennan" jag tycker verkligen att du förtjänar det för att du inspirerar och skriver om riktigt intressanta saker!

#3 - Stella

Bor du i Stockholm? Isf kan inte du ha en läsarträff elr nåt? Skulle vara roligt att träffa dig, du verkar som en så rolig och glad person! Inspirerande!

#4 - Tess

Självklart !
Har nominerat dig till guldpennan!

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir. :) Kunde tyvärr inte komma in på din blogg, då det står att det inte finns någon blogg med det namnet. :/
Evah Åberg

#5 - Sara - Hold on be strong

Roligt :)
sv: jaa verkligen :D
kram