Flera olika budskap, + er hjälp...
Ibland blir jag verkligen galen på att få olika budskap...
Det är så svårt att veta hur jag ska bygga upp min blogg, hur ofta den "ska" uppdateras, vad som "ska" skrivas. Jag försöker utveckla mig och bli bättre, jag vill verkligen utvecklas och komma längre med saker och ting. Jag vill bli ännu bättre på att skriva. Därför är det så svårt att få budskap från flera olika håll (även om jag uppskattar det).


På bara 10 minuter nu har jag fått två helt olika budskap från människor. Vissa tycker att jag ska fortsätta exakt som jag gör, för det är så bra och jag peppar många. Vissa tycker att bloggen inte är tillräckligt nischad, att jag skiver om för mycket olika saker och att det inte finns någon röd tråd. Är det bara jag som ser att min röda tråd är "MÅ BRA I DIG SJÄLV", att jag skriver massor av inlägg om hur man börjar må bra? 

Det är svårt att veta vilka man ska lyssna på, för när jag frågar er läsare så brukar ni vilja ha mer åsiktsinlägg, vad jag tycker om saker och ting och mer om mig som person. Vad jag gör på dagarna, vad jag äter, vad jag shoppar. Jag vet att jag ska utgå ifrån mig själv, men vad gör man om man vill utvecklas? Jag försöker ta till mig konstruktiv kritik, så att jag kan bli bättre och utvecklas, samtidigt som jag försöker göra er som redan läser nöjda, samtidigt som jag ska utgå ifrån mig själv och göra det som känns rätt för mig själv. Detta är skitsvårt om jag ska vara ärlig. Och självklart vet jag att man inte kan göra alla nöjda, men det borde ju gå att få fler läsare, eller hur? Jag menar inte heller att jag ska bli som andra bloggare, men jag vill utvecklas, det vill väl de flesta människor?




#1 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Jag vet inte heller vad jag tycker faktiskt. Det är svårt det där. Men om du verkligen vill ah en må-bra-blogg, sluta skriv om din vardag helt och satsa på må-bra inlägg. Ta upp viktiga saker, ha undersökningar, eller gör något liknande som Egoina och Miixx gjorde (tror de var dem?) att folk får skicka in bilder på antingen något de är nöjda med eller inte nöjda med och låt dem skriva en liten text om det och så avslutar du med att skriva en liten kommentar! Jag vet inte så mycket om må bra grejs... foto och träning är min grej mer... Lycka till och hoppas det löser sig!

#2 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Svar: Det är svårt att ha en må-bra-blogg och en vardagsblogg... Du får nog kanske välja ett av dem. Jag menar, vill de läsa om din vardag så är det ju inte din blogg de vill läsa eftersom det är en må-bra-blogg.. :/

#3 - Stefan

Hej Eva ! Vill börja med att tala om att jag uppskattar att du svarar på de flesta inlägg.
Har blivit rutin att följa din blogg.Är imponerad
av dig o dina tankar.Du verkar vara ödmjuk o empatisk.Gillar dina inlägg om att man ska vara som man är.Jag tycker att du har en röd tråd redan.Måste få skriva att du är skitsnygg.

Svar: Tack så mycket för dina fina ord, det värmer verkligen. :) Tycker du att det är för mycket om min vardag och andra inlägg eller är det bra som det är enligt dig? :)
Evah Åberg

#4 - Stefan

Tycker inte alls att det är för mycket om din vardag.Det är ju det som du tar upp om vardagen som gör att man känner igen sig,och känner att man inte är ensam om att ena dagen känns toppen
nästa botten.Tror att ditt kall blir att jobba med människor.Jobbar själv inom vården.
Om du visste vad din blogg betyder för många.
Hoppas att du förstår din betydelse.

Svar: Tack så jättemycket för dina ord! Detta behövde jag verkligen höra nu. :) Jag ska nog helt enkelt fortsätta så som jag gör nu. Det viktigaste är ju faktiskt att jag kan känna mig stolt över det jag åstadkommer och att jag kan stå för det jag skriver.Kram.
Evah Åberg

#5 - Linn ♡

din blogg är kanon, älskar dina pepp-inlägg :D

#6 - Elin

Gillar: 5 tecken på...-inlägg, pepp, citat, tips om att få bättre självkänsla och självförtroende, videobloggar

Ogillar: Outfits och "mode-grejjer". Är personligen inet så intresserad av sånt, men jag kan absolut "stå ut" med det, det är ju din blogg och du bestämmer ;)

#7 - Kristin Hammar

Genom att du bara tänkt tanken, att du vill utvecklas, så har du redan gjort precis just det. Kanske låter som en klyscha men man ska följa sitt hjärta. Jag kan bara jämföra med mitt egna jobb och liv, jag får väldigt ofta kommentarer och tips (du som är så bra på... Du borde göra så här...) Ja, jag är tacksam för att få råd och konstktruktiv kritik men det enda jag egentligen har som röd tråd är att jag alltid har ett öppet sinne men fortsätter på den linje som känns naturlig för mig. Lycka till, kram

Svar: Du har nog rätt. Gäller nog att egentligen bara utgå ifrån sig själv och det man själv tycker är rätt. Om inte jag kan styra min blogg så som jag vill, så kommer ju det inte vara min blogg längre. Tack för ditt stöd. :) Kram.
Evah Åberg

#8 - Ino

Jag tycker att din blogg är bra, gillar dina pepp inlägg och att du ändå blandar in din vardag bland inläggen, Uppskattar att läsa din blogg, bättre än andra jag har försökt att läsa:)

Svar: Vad kul att du gillar den. :) Vad glad jag blir av dina ord, tack så mycket. :)
Evah Åberg

#9 - Anonym

Fortsätt om du gör. Följer också din blogg varje dag och tycker den är superbra. Tycker det är roligt att du bjuder på dig själv och berättar om ditt liv. Samtidigt som du skriver bra inlägg om hur man ökar sitt självförtroende. Plus att du är sjukt söt och verkar vara en jätteärlig tjej!

Svar: Tack så mycket för dina fina ord, det värmer verkligen ska du veta. :)
Evah Åberg

#10 - Anonym

Jättehärlig skulle det stå... Haha jävla ipad... Lite merninlägg om din familj kanske? Kram

#11 - Anonym

Sen känns du så äkta okså, t ex blondinbella känns som en påklstrad fasad men du känns som en vän.

Svar: Åh tack så mycket! :)
Evah Åberg

#12 - linnea

jag tycker du ska tänka mer åå vad just du vill skriva om för vill man verkligen skriva om något så blir det mycket bättre. sen tycker jag det är jätte bra med "din röda tråd" som må bra blogg för det är unikt. så fler inlägg inom de vore väll bra. det du däremot kanske skulle tänka på i dem inläggen är att tänka utifrån någon annans "ögon" för just nu är de mycket dina egna tankar och åsikter och erfarenheter i dem texterna

Svar: Vad kul att du gillar de inläggen. :) Men hur menar du med att jag ska skriva från någon annans ögon? Jag vet inte hur jag ska kunna skriva från någon annan förutom om mig själv. Ska jag skriva någon annans åsikter, erfarenheter och tankar så blir det ju inte mina inlägg. Om jag skriver om dina tankar, så är det ju du som får skriva dem och då blir det ju dina inlägg, inte mina.
Evah Åberg

#13 - Stella

Det här är första gången jag kikar in på din blogg.
Men jag måste säga att jag tycker att den är jätte bra! Du verkar som en oerhört snäll, glad och omtänksam människa! Sånt ska spridas vidare!
Vad jag tycker är bra att skriva om är självförtroende, självkänsla, pepp och inspiration, åsikter och girlpower! Sen är det också roligt att läsa om klädstilar, det är också inspiration!

#14 - kaffehörnan

Att besöka din blogg, man slutar aldrig förvånas
Du är en fin tjej både inne och ute, så fina tankar du har. Otrolig fin inspo
kram