Hög panna

Jag var länge missnöjd med att jag har en hög panna. Jag avskydde den.
Trots det försökte jag aldrig dölja den i en lugg eller något liknande. Men jag kände mig inte bekväm med att ha en hög panna. Folk började klaga på min panna på Internet och till slut tröttnade jag på att ogilla min panna. Jag började gilla den och när folk drev med mig om att den var så hög så var jag med på att driva tillbaka. Jag sa att min panna är så hög så att den fungerar som en landningsbana och jag kände att min panna är inte alls ful för att den är lite högre än många andra pannor. Det är faktiskt snyggt att ha en hög panna, att ha ögonbrynen lite längre ifrån hårfästet. Jag är nöjd med att ha det så idag, för vem bryr sig egentligen hur en panna ser ut?

Om någon ogillar dig på grund av din panna så är de inte värda dig. Jag är exakt lika snygg som andra och jag är exakt lika mycket värd som andra. Det är du med! Hög panna eller inte, we are fucking awsome!

#2 - LIFESTYLE

Så sant!

#3 - Linn

väldigt Bra skrivet, du är awsome!

#4 - elin

Vadå hög panna? du är helt perfekt tjejen, glöm aldrig det.

#5 - Anonym

Åh vilket härligt inlägg! Att vända en så negativ spiral av rent ut sagt korkade åsikter till en ren vinst, att du kom till den punkten att du började gilla den själv och kunde skämta om det. Ja, vad hade de andra för ammunition då? Ingen eftersom du gick ut med stoltheten i ryggen. BRA! :) Jag har legatpå sjukhus en ti

Svar: Tack. :) Ja, det kändes bra att kunna vinna över dem faktiskt. Ingen ville fortsätta driva med mig, eftersom de visste att jag bara var med och drev om mig själv också. Jaha okej, vad tråkigt att du varit opererad. Hoppas allting har gått bra i alla fall! Jag har själv legat sjuk, så uppdateringen har drabbats lite tyvärr. Kram.
Evah Åberg

#6 - Kristin Hammar

Hmmm, jag som skrev ovan men det skickades i väg innan jag var klar.... :) Fortsättningen var: Jag har legat på sjuekhus en tid för steloperation av ryggen så jag har inte kunnat läsa här, men nu kom jag hem igen och blev så glad av att du fortsätter att sprida ljus, humor och värme i din blogg. Ha så gott, kram