Ogillar att folk kollar?
Något jag finner lite konstigt är när man får frågan om det inte är jobbigt att människor tittar på ens utseende. Jag går ju oftast i väldigt tajta kläder, har ofta u-ringat och så vidare. Hade jag funnit det jobbigt att människor kollar på mig, så hade jag inte haft de kläder och de bilder jag har. Jag har valt att ha tajta kläder, jag har valt att ha sådana bilder som jag har. Självklart finner jag det inte jobbigt att folk kollar.

När jag går på stan så är det en hel del människor som kollar, men det gör mig ingenting. Vissa kollar för att de gillar det de ser, vissa kollar för att de ogillar det de ser, vissa kollar för att de känner igen mig. Jag gillar uppmärksamhet så som sagt, det gör mig inte ett dugg att folk kollar. :)

#1 - Kent

Klart att folk tittar, du är ju snygg + att
du har kläder som passar dig .
Din kille ska vara stolt

Svar: Aw tack så mycket, vad gulligt skrivet! :)
Evah Åberg

#2 - Isabell Bellefix Gustafsson

Konstig fråga. Du är ju super fin och med sådana fina kurvor du har så är det klart att man måste visa upp dom. Inget fel på din klädstil, jag tror fler önskar att de vågade ta på sig tighta och snygga kläder, men ofta så väljer folk att smälta in bland alla andra. Tumme upp för dig!

#3 - moana jepsen

Sjukt snygga kläder där! :):love: