Ta på ens mage?
När en kvinna är gravid är det vanligt att människor tar på hennes mage.
Nu har inte jag varit gravid så det är lite svårt att säga hur jag skulle reagera då, men idagsläget känner jag inga problem med att människor skulle göra det med min gravidmage. Visst, jag kanske inte skulle vilja att en helt främmande människa i kön på Ica skulle komma fram och bara ta på magen och sen gå, men ni fattar.

Jag skulle nog inte ha problem med att min omgivning tar mig på magen och inte heller om bloggläsare skulle komma fram och hälsa, prata och kanske känna på gravidmagen lite. Det är en fin gest tycker jag. Men som sagt, svårt att säga för tillfället hur det skulle vara då.

Vad anser ni om detta? :)

#1 - Maria

Oj vad fint du har gjort här =)
Jag har heller aldrig varit gravid men är nog som du att jag inte skulle ha något emot om dom kom fram och klämde lite. Jag vet ju att det är av välmening och så känslig är jag inte så jag skulle tycka det var irriterande =)
För mig skulle det vara samma sak som när människor kommer fram och tar i mitt extremt lockiga hår. Dom gör ju det för att dom tycker det är fint =)
Kramkram

#2 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Riktigt fin bloggen blev nu! :)

#3 - Freja 14 år

Jag tycker inte direkt om när folk är på och rör mig hela tiden och så är jag extremt kittlig så jag skulle inte tycka att det var så kul om folk höll på och tog på mig hela tiden. En av anledningarna till att jag inte är sugen på att skaffa barn i framtiden faktiskt...

#4 - mlie

så fin bloggen blev, planerar att göra om min jag med men inte så duktig på att koda bloggar X)

#5 - Kaffehörnan

Klurig fråga. Många visar den öppet.

#6 - Ebba Mjärling!

ååh älskar skorna! :love:
svar: hihi ja, har det på mig typ hela tiden och det passar så snyggt till mitt silverarmband!:-) kram

#7 - kaffehörnan

Du gör dig sjukt bra på bild, rena modell Eva

#8 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Jag hade inte gillat det :P Men är inte en person som gillar närhet på det sättet. Min kompis tog min hand på hennes gravidmage och det var jag som tyckte det var obehagligt inte hon :)haha lite knasigt!

#9 - Krista

tycker likadant som du faktiskt om det är min familj då har ju ingen blogg så haha!

btw vart har du köpt tröjan på bilder sjukt snygg!

Svar: Tack så mycket. :) Den är köpt på Bikbok. Kram.
Evah Åberg

#10 - Mia Rydell Eriksson

Man blir rätt överbeskyddad av sin mage som gravid. Även om jag inte trodde det först så blev jag väldigt reserverad när okända människor ansåg att ens gravidmage va allmän egendom. Jag gillade det INTE!!!