Vara öppen om sina problem
Jag tycker det är viktigt att man är öppen om sina problem, i alla fall för sin omgivning.
För mig är det viktigt att vara öppen även för andra, eftersom jag vill kunna hjälpa andra människor. När jag är öppen om saker och exempelvis berättar om min sjukdom, om att jag varit mobbad eller andra saker jag har upplevt så bearbetar jag också sakerna som har hänt mig, samtidigt som jag kan ge stöttning till andra. 

Som många av er vet så var jag ju med i FRIDA-tidningen och berättade om min sjukdom giftstruma. Det var ett stort steg för mig, eftersom jag skämdes oerhört mycket för vissa bilder när jag var yngre. Jag ville bara kasta bort alla bilder från när jag var liten, men nu har jag visat upp dem för alla FRIDA-fans, vilket känns stort.

Jag bearbetar mina upplevelser mer och mer för varje dag, genom att vara öppen om dem. Jag har inget att skämmas för, och det har inte du heller. Våga vara öppen, i alla fall för dina nära. <3

#1 - Maria

Att vara öppen inför sina nära beror nog på vilken relation man har anser jag. Mina föräldrar har inte mycket till vett så jag vet att om jag skulle vara öppen inför dom så skulle jag bara bli sårad och besviken, därför håller jag dom på avstånd. Dom skulle aldrig förstå ändå och därför vill jag inte lägga ner någon energi på att försöka fådom att förstå för det är en omöjlig uppgift.
Kramkram. Hoppas du har en bra lördag!

#2 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Det är bra att prata om sina problem inför andra, men som Matia skrev är det viktigt att veta vilka kan man prata med. Vissa människor vänder dina problem emot dig och då blir det bara värre. Man måste ta reda på vilka som vill förstå och som bryr sig, och vilka som bara tycker att de slösar sin tid genom att lyssna..

#3 - H A N N A ♡

Sv: Tack så mycket du :)

#4 - Emelie

Sv: då är det alltså helt värt att läsa den? ;)

#5 - Bertil

Evah, klart att du inte har något som helst att skämmas för.

Du är ju dessutom också "Den tjej alla killar vill ha och alla tjejer vill va"

Hälsningar,
Bertil

#6 - Anonym

Åh va fin du var i håret här!!

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg