Vi är snygga och vi törs säga det!
När man skriver/säger att man själv tycker att man är snygg, vacker eller söt så kan man få en del klagomål från folk. Vissa kan tycka att man är för självgod, att man borde komma ned på jorden istället. Varför skulle man inte kunna få skriva att man tycker att man själv är snygg?! Du är ju snygg och du har all rätt i världen att säga det, så länge det inte är på någon annans bekostnad.

Jag vet att jag är snygg, jag känner mig otroligt snygg (även om jag har dagar där jag känner mig mindre snygg, men det har ju alla). Jag har rätten att säga det hur mycket jag vill, likaså du. För att kunna må bättre måste man faktiskt inse vad bra man är, både på insida och utsida. 

Du som läser detta, jag vill nu att du säger till dig själv:
"Jag är fruktansvärt snygg. Jag är jättevacker. Jag har en bra personlighet och jag duger exakt som jag är! Jag älskar mig själv för att jag är jag och jag är lika mycket värd som alla andra!"

#1 - Anonym

Jag kommer förmodligen aldrig att säga att jag känner mig snygg (eller ser snygg ut) utan att vara sarkastisk *__*

Svar: Vad tråkigt att du känner så... Men man ska aldrig säga aldrig, en dag kanske du känner dig riktigt snygg. Ge inte upp, fortsätt jobba så ska du se att du en dag kommer känna dig snygg på både utsida och insida. :) <3
Evah Åberg

#2 - Ida

Oh glömde fylla i mitt namn XD

#3 - Hanna

Bra skrivet som vanligt! Älskar din blogg, man får verkligen en ego boost av att läsa dina inlägg :)
Sv: Aa eller hur :)

#4 - Linn ♡

härligt inlägg, vilken boost :D

#5 - Kristin Hammar

Det här inlägget lyfte mig väldigt mycket. Jag har aldrig tyckt att det är fel när någon säger saker som att de är snygga, duktiga, har egenskaper de gillar. Jag har under årens gång kommit till den punkt då jag känner mig själv väldigt väl och därför också säger/tycker jag är riktigt bra på vissa saker (vilket jantelagen inte godkänner) men just snygg/vacker... Där har jag fortfarande svårt att säga något positivt om mig själv. Men när jag läste ditt inlägg så gick jag genom kort på mig själv och insåg att jag faktiskt inte alls ser så illa ut. Har fortfarande svårt att säga det rakt ut, men du sådde ett litet frö... Tack gumman för ett superbra inlägg!

Svar: Vad härligt att du fick fram de tankarna i alla fall, det är ju ett framsteg. :) Jag är säker på att du är jättesnygg! Hoppas du snart klarar av att säga det rakt ut, för det förtjänar du. :) Kram.
Evah Åberg

#6 - Sara - Hold on be strong

bra skrivet!!
sv: åh visst :)
kram