Jag köper hellre en chanel
Jag tycker det är så konstigt att kvinnor som köper sig dyra väskor döms så och det blir sådana diskussioner varför man behöver den dyra märkesväskan, att man skryter om man berättar att man köpt en och så vidare. Varför behöver man en ny och dyr tv? Räcker det inte med en av de billigare varianterna? Vi alla lägger pengar på olika saker och varför är en dyr tv eller en resa mer okej än en väska man länge velat ha? Varför skryter man mer om man visar en dyr märkesväska än en dyr tv? Jag skulle mycket hellre lägga mina pengar på en chanelväska än på alkohol och tobak som många andra gör. Räkna ihop vad en människa lägger på alkohol och tobak i snitt på ett år, är det då så farligt att köpa en chanelväska om man vill det? Du kanske hellre köper en ny tv, medan någon annan hellre köper en chanelväska för samma pris, whats the problem?
#1 - Linnea

Precis helt rätt!:)

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Håller med dig på vartenda ord du skriver! Ingen ska dömas för vad de köper, så länge de har råd med det!

#3 - Wappi

Jag älskar dig, och allt du skriver om. Genom att läsa din blogg mår jag mycket bättre än för några veckor sen, jag ville bara tacka dig så sjukt mycket för allt du skriver om, du fick mig att känna sig fin och värdefull. Tack så mycket :love:

#4 - linah

sv; joo, har alltid gått o undrat
så det var skönt att få svar!

#5 - T I L D E S

sv; Det är imponerande och riktigt bra jobbat!!

Jag håller helt med, jag skulle aldrig lägga den summan på en väska idag men det är ju svårt och döma om man inte har varit i den situationen själv :)

#6 - Anonym

Om man inte lever över sina tillgångar så ska man inte dömas. Alltså ska man dömas om man lever över?! :s

Svar: Nope :-)
Evah Åberg

#7 - Anna

Håller med henne, hah.

Svar: Okej. :)
Evah Åberg