Perfektion
Det finns människor som anses som nästintill perfekta av andra människor.
Många gånger tror de att saker och ting är så lätta för dessa människor som de anser vara perfekta. Men de inser inte att de här "perfekta" människorna också har dåliga dagar, också har problem i kärlekslivet, arbetsituationer eller komplex. Detta är något vi alla upplever någon gång i livet, ingen går helt genom livet smärtfritt. Den personen du anser ha de snyggaste benen du sett, som du är avundsjuk på har också komplex för något. Kanske just för sina ben. Du kanske tror att personen aldrig mår dåligt eller aldrig har komplex, men det är fel. Du kanske också jämför dig eftersom du själv har komplex för något.

Men jag tycker inte att du ska sikta mot att bli perfekt och bli av med alla komplex och problem, för det är omöjligt. Jag tycker du ska ha som mål att bli nöjd med dig själv, respektera och älska dig själv för att du är som du är. Jag är nöjd med mig själv, men jag har fortfarande vissa komplex som jag tror följer med när man lever. Men det är inget jag fokuserar på varje dag, jag lägger energin på det jag är mer nöjd med helt enkelt. Försök göra det du med!

 

Gammal bild från början av 2012.
#1 - Mary

Känner igen det där. Jag känner en person som har allt. Hon är supersnygg, har en kropp To die for, häftig klädstil, är intelligent och fruktansvärt bra i sociala sammanhang. Hon skulle kunna förA en lättsam dialog med en påse bröd:-)

#2 - Anonym

Fin tröja!

#3 - Anonym

bra skrivet!