Vad är du stolt över?
#1 - Johanna

Det här har du så himla rätt i, det är verkligen inte skryt att säga vad man är stolt över med sig själv!
Tvärtom, riktigt modigt och starkt att våga göra vara stolt!

Jag är stolt över att jag ätit idag faktiskt. Kanske låter skumt, men ja <3

#2 - Hanna

Jag tycker jag är riktigt bra på att lyssna, att finnas där för andra. Sen tycker jag också att jag är väldigt duktig på att laga mat :)

#3 - Mary

Jag är stolt att jag har klarat mig igenom en jättejobbig uppväxt, mamma som inte kunde ta hand om oss, mobbning, och en frånvarande pappa som dök upp när det passade honom!:)

#4 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Gud det där har jag så svårt för, fick den uppgiften i terapin för ett tag sedan - pappret blev tomt. Verkligen något att tänka över. Man behöver något att vara stolt över! Det enda jag kanske kommer på är att jag klarar av sitsen jag är i nu. Men det är kanske inget att vara stolt över så sett..

#5 - Princess Lilla Lii

Superbra inlägg, man ska vara stolt över sig själv!
Jag är så stolt över att jag står på benen idag, trots allt jag varit med om, det trodde ingen för ungefär 3 år sedan. Men här är jag idag och gladare än de flesta! :)

Svar: Ja, och nu har jag hittat den! Dock i fel färg, men jag överlever.

#6 - tildes

Kommer låta löjligt efter alla andras inlägg men jag måste såklart säga att jag är sjukt glad och lycklig och stolt över mina sociala egenskaper!

#7 - Bodypalace

Jag är väldigt stolt över min blogg som jag skapat och att den faktiskt har hjälpt personer att må bättre. Sen är jag givetvis stolt över allt beröm som jag fått för bloggen. :)

#8 - Sara

Det är sant, klart man måste få vara stolt över sig själv utan att andra tycker att man skryter! :)

Hm, jag är nog stolt över mig själv att jag inte har så mycket fördomar, jag accepterar och respekterar människor som tycker annorlunda och som är annorlunda :)

#9 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag är stolt över att jag är så sjukt envis. Har jag sagt en sak, så fullföljer jag det alltid!

#10 - anonym

Jag är stolt över att jag tror på livet trorts att jag är deprimerad.

Svar: Det är jättebra att du gör det! :) (y)
Evah Åberg

#11 - snökristall

Jag är genuint intresserad av hur andra mår. Duktig på att laga mat. Har vart väldigt företagsam och pushar mig aktivt. Har blivit duktigare på att ta hand om egen hälsa. Letar inte fel hos andra och tror ibte ont om de bara för att de uppträder dåligt.

Svar: Det är jättebra egenskaper. :)
Evah Åberg