A friend like you
Många verkar ha synen att "om du har partner så ska du inte blogga/vara på facebook" och så vidare.
Jag är en person som är tvärtom. Jag har varit förlovad och då bloggade jag ännu MER, just för att bloggen är en stor del av mig och det kommer den vara så länge jag finner det kul och intressant. Många verkar bli svartsjuka över vad killar skriver till mig och tycker att det är fel av mig att vara aktiv på Internet om jag har en partner. Men varför ska jag stänga in mig helt bara för att jag har en partner eller kommer få en i framtiden?

Jag kan inte styra över vad folk skriver till mig, huvudsaken är vad jag skriver och inte skriver till dem om jag har partner. Kan man inte ta att jag får höra ofta att jag är snygg så är man inte den rätte för mig. Den rätte för mig är han som känner lite svartsjuka men som också känner stolthet, som känner: "Haha, hon är min, du får inte henne" när någon kommer fram och säger att jag är snygg. HAN är den rätte för mig. Inte någon som vill styra mig och stänga in mig, inte någon som inte kan acceptera att jag har haft killar förut eller haft killar som raggat på mig innan. Vi alla har ett förflutet, likasaå du. "En vän är en som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig."

 

#1 - Anonym

jättefin header. och häftiga tattoos;)

#2 - Bea

Bra skrivet tjejen! :)

#3 - Johanna

Så himla sant alltså!
Skulle aldrig sluta blogga bara för att jag fick en partner, aldrig alltså <3

#4 - Anonym

Alla är inte lika besatta av internet som du.

Svar: I know right. :-)
Evah Åberg

#5 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Kan erkänna att jag tyckt det varit lite jobbigt om tommie haft facebook :$ men jobbar med min svartsjuka i dbt-terapin nu.. har inte facebook jag heller :) Haha men hade varit väldigt komiskt om jag inte borde blogga pga att jag har fästman när den i princip handlar om honom :D hahaha

#6 - andres :)

WoooW! sjukt fina boobies! ;) :love:

Svar: Tackar!
Evah Åberg