Back in the 90s
Jag har suttit och tänkt på en sak. Förstår ni vad coolt det kommer vara för oss som är födda på 90-talet osv att kunna säga till våra barn: "Vi levde på den tiden då vi hade modem, där man fick ringa upp för att komma in på Internet." Minns ni det? Kostade skjortan och man fick höra på ett konstigt ljud och det var jättesegt. Ingen kunde heller använda telefonen, för linjen var upptagen. Eller disketten exempelvis. Idag sparar man allting på ett USB-minne, då hade man diskett. Vi spelade snake på nokia 3310, som höll genom alla väder och kunde få hur många slag som helst och ändå hålla! Vi hade tamagotchi som husdjur och hade adidasbyxor med knappar på sidorna. Vi hade pogs och lyssnade på Spice girls eller Backstreet boys. 

Ibland längtar jag tillbaka till 90-talets glada dagar. Barndomsminnen som väcks till liv. Mycket som har utvecklats och ändrats sen dess. Det är kul att se tillbaka och se hur tiderna ändras. Minns du något speciellt från 90-talet? :)

#1 - Anonym

Snälla människa, internet är fan inte allt

Svar: Absolut inte :-)
Evah Åberg

#2 - ino

Haha ja dom kommer nog tycka att vi levde på stenålder;-P

Svar: Haha eller hur. Jag tycker det är kul när mamma och pappa berättar om första tv:n exempelvis och vi kan berätta om när vi fick dator och Internet, hur det var. :)
Evah Åberg

#3 - peach

Saknar tamagotci!
:blush:

#4 - Michaela

Jaa, älskade 90-talet :D