Godmorgon i ottan
Godmorgon på er! Jag somnade redan vid 10-tiden igårkväll. Var så hemskt trött så jag mådde riktigt dåligt faktiskt. Hade bara sovit typ 30 minuter natten innan och sen var jag iväg till Elin och var med henne och Emma ett tag. Tyvärr så vaknade jag vid 5 idag istället och det känns ju inte alltför rockigt om jag ska vara ärlig... Men det var skönt att få somna tidigt och bara vara ett tag. 

Igår var jag ju som sagt med Elin och Emma. Jag och Elin drog till Bergvik och handlade lite mat. Vi lagade krämig jalapenogratäng utan jalapenos och utan det mesta av det som stod i receptet haha. Vi la till majs istället och det blev riktigt gott! Sen blev det kladdkaka och glass till efterrätt. Var riktigt härligt att få skratta och ha kul som vi brukar ha. Jag har verkligen världens bästa vänner! ♥ 

#1 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Låter som ni hade det riktigt trevligt! Såna tjejkvällar behöver man ibland! :)

Hur går det med dig och André, om jag får fråga? Alltså, har ni kontakt oså? Vet ju att ni var tillsammans väldigt länge. Men du ser ut att må lite bättre nu i alla fall! Umgås med vänner, med familjen, har nya intressen oså :)

#2 - Linda

Vilken mysig kväll. Såg jättegott ut :)

#3 - Linda

Vilken mysig kväll. Såg jättegott ut :)