Längesen jag skrev
Nu var det längesen jag uppdaterade er här märker jag. Tiden går så himla fort. :O 
För en vecka sedan hade jag en underbar dag med tjejerna på stan, längesen jag skrattade så himla mycket faktiskt. :) Vi blev som tonåringar igen och bara skrattade åt allt, så det var riktigt skönt. Sen har jag lärt mig lite mer i poledancingen och kan klättra lite och så. :) Så det känns bra i alla fall. Saker verkar gå framåt lite mer nu ett tag och dansen gör mig verkligen lycklig. :) Det är något jag vill utveckla mer faktiskt.

Har också fått hem massor av kläder som jag givetvis måste visa er i ett inlägg. Jag är så glad att ni fortsätter titta in här och det ska bli mer uppdatering. :) Dock jobbar jag också nu och har ett mer aktivt liv utöver bloggen än vad jag hade innan, så bloggen blir mer åtsidosatt men jag känner att det behövs också. :) När jag hade förhållande var bloggen en stor del av mig, men nu gör jag så mycket annat så bloggen hamnar lite längre bak. Jag hoppas ni mår bra kära vänner. :)

 
Haha någon psykobild som min syster tog 2012. :P
#1 - Madeleine Jonsson

Tack så mycket, vad glad jag blir!

#2 - Linda

:-d ÅÅåå vad jag har väntat på ett nytt inlägg! Självklart kommer ditt liv utanför bloggen före :) Det är förståligt, men jag tror inte att det är några problem :) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju. Ha en bra dag!!! Sköt om dig! Kramar