Olika åsikter, that's life.
Har ni någon gång fått en komplimang av någon och när någon annan ser den här komplimangen så svarar personen något i stil med: "Vadå, fattar du inte att personen som skrev att du är fin bara driver med dig, du är jätteful?!"

Detta har jag fått höra någon enstaka gång. Eran lyckokänslan kanske försvinner när den andra personen säger så här och du kanske börjar tänka: "Ja, det är nog så, hen bara driver med mig, jag är inte fin."
Så ska ni absolut inte tänka. Lika gärna som den som säger något fint till dig kan driva, så kan även den personen som säger något fult till dig driva. Personen som säger att du är ful kanske egentligen inte alls tycker det, men känner att den måste säga det för att trycka ned dig för att kunna höja sig själv. Vem som helst kan driva, det vet vi aldrig, men så kan man inte gå runt att tänka. Därför väljer jag att ta till mig av det bra och det positiva istället. Då behåller jag lyckokänslan av den fina kommentaren.

Alla människor tycker olika. Person ett tycker du är jättefin, person två tycker du ser mindre bra ut. Så är det i livet, men varför fokusera på den personen som inte gillar ditt utseende när det finns de som älskar det? You are awsome!

#1 - Johanna

sv: Åh men finis, tack för alla dina fina ord! Det värmer verkligen. massa styrkekramar <3

#2 - T I L D E S

sv; tack, det gåt uppåt :)

What? HAr någon sagt så på riktigt? Vem säger ens så? Herregud vilken stil

#3 - Hanna

Sv: De var riktigt gott :)

#4 - linah brown

vilka är de på bilden:D

#5 - Milina

Så bra inlägg!