Some privacy
Det finns så många som verkar tro att man berättar allt för att man har en blogg, dayviews och så vidare. De frågar alla möjliga frågor som faktiskt inkränktar på ens privatliv. Detta är något som många (särskilt bloggare) får stå ut med. Vissa är givetvis mer privata i sina bloggar, andra inte. Men när jag startade min blogg så skrev jag inte på något kontrakt om att jag ska berätta allting för er och mina andra följare. Jag, liksom de flesta andra bloggare har ett privatliv utanför bloggen och andra sociala medier som vi inte tar upp här. Jag tycker inte det är okej att fråga vad som helst och tro att man har rätten till att veta allting om mitt eller andras privatliv. Det finns något som heter respekt, faktiskt. 

Ja, jag är väldigt öppen i min blogg och på mina andra sociala medier. Ja, jag har mycket u-ringat. Ja, jag har bröst, men det innebär inte att jag berättar vad som helst för vem som helst, hur som helst. Snälla, respektera att jag liksom andra bloggare, instagrammare, twittrare och så vidare har ett privatliv. Let it be. Thank you and good night babes! :)
 
#1 - Jasmine Jasse

Fina stövlar! :)

#2 - Jasmine Jasse

Fina stövlar! :)

#3 - peach

Bra skrivet! <3

#4 - Maria

Jag har ju själv blogg och är väldigt öppen i den men det finns även delar i mitt liv som jag inte skriver om. Jag har aldrig upplevt att någon har inkränkt på mitt privatliv med sina frågor. Tvärtom så tycker jag det är rätt skönt och kul med frågor (det är ju därför man har frågestunder ibland. Annars skulle man ju inte ha det :) ). Frågan är fri men sen väljer jag om jag vill svara på den eller ens publicera den :)
Ha en skön måndag.
Kram

#5 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Fin du är, som vanligt! :)

Måste säga att jag håller med! Jag är ju också väldigt öppen i bloggen om de saker jag valt att inrikta mig på, mina diagnoser & vår tid ifrån varandra. Men det betyder inte att man kan fråga exakt vad som helst, är det olämpliga frågor man inte skulle fråga en person ansikte mot ansikte då ska man inte fråga annars heller :) Menar inte att man inte kan fråga anonymt om saker men tror du förstår vad jag försöker komma fram till. Det finns en gräns! :)

#6 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Fin outfit!

Svar: Jo, jag vet hur det är. Även om det tar hårt så är det oftast för det allra bästa och efter ett tag börjar man inse att allt inte var så bra etc. Jag brukar också "säga upp kontakten" med ex, just för att jag inte vill vara kvar på samma ställe i mitt liv, utan kunna gå vidare. Att vara vänner efter man gjort slut är lättare sagt än gjort.