Svar på frågestund del 2

hur kan du vara så snygg?

SVAR: Aw vad söt du är. :) Bra gener kanske? :)


Vilken mascara brukar du använda?

SVAR: Jag använder mig av Isadora Precision Mascara

 




Har du någon användt dig av någon botox eller gjort någon operation osv?

SVAR: Nej, det har jag inte gjort.


Vilket är ditt dyraste klädesplagg du äger?

SVAR: Det är nog min skinnjacka Kenza 10 från Jofama. :)


bh storlek ?

SVAR: Det nämner jag inte här. :)


Idealet om kroppsfett är ganska omtalat men var tycker du om dethär med rakning/vaxning (inkl ögonbrynsplockning) samt dehär med smink osv?

SVAR: Intressant fråga! Jag tycker det är synd att det är som ett "måste" att man ska vara fixad och sminkad. Jag tycker inte det är något fel med att raka/vaxa sig eller att sminka sig, så länge man gör det av rätt anledningen. Man ska inte sminka sig för att man är missnöjd med sig själv och för att man ogillar sig själv utan smink, man ska sminka sig för att framhäva och för att det kan vara kul att exprimentera med olika produkter. Jag tycker det är viktigt att man också vågar vara osminkad, både för sig själv och för andra just för att man är så vacker som man är och det kommer fram som mest när man är naturlig! Jag tror också att vi behöver se fler osminkade kändisar och faktiskt se att de ser likadana ut som oss och att det inte är något måste att vara fixad jämt.


Hur väljer du kläder? Följer du "modet" mycket eller vill du ha vågade kläder eller hur tänker du?

SVAR: Jag köper och tar på mig det jag tycker är snyggt. :) Jag skulle inte kalla mig för någon modemänniska, för jag vet inte särskilt mycket om mode. Men ser jag något i affären jag tycker är snyggt så köper jag det och matchar det som jag vill istället för att kolla hur det "ska" matchas. Min stil är för det mesta leggings och u-ringat. :)


Kan du inte ha oftare mjukisbyxor på dig? ;) och ladda upp video? :) , och använder du siden underkläder? :)

SVAR: Jag använder i stort sett aldrig mjukisbyxor så ser ingen anledning att ladda upp video om inte det är dagens outfit. :) Nej, det gör jag inte.


Känns det ibland som att du har för snygg kropp för att en del killar tyvärr inte tar dig på allvar?

SVAR: Ibland kan det kännas så, men det kommer alltid finnas människor som inte tar en på allvar, oavsett hudfärg, kön, läggning eller utseende. Under dåliga dagar kan jag känna så men annars bryr jag mig inte särskilt mycket.


 

Hur vet man om man är i en deprition?

SVAR: Om man lider av en depression så känner man sig väldigt sällan glad. Saker man brukar tycka är kul känns väldigt tungt och jobbigt att utföra. Man har varit nedstämd under en längre period. Man kan få ångest och vardagssysslor kan kännas väldigt svåra att utföra. Kan få svårt att sova, äta och koncentrera sig. Sexlusten kan försvinna eller minska. Man kan få kroppsliga problem som magvärk eller ryggvärk. Man kan också få tankar om döden, att det vore lättare att vara död eller att man börjar fundera på självmord.

 
#1 - anonym

Åh vad het du är :) Trevlig helg!

Svar: Tack så mycket. :) Ha en bra helg du med. :)
Evah Åberg

#2 - Angelica

Grymt att du har sån bra självkänsla o självförtroende. Ha en toppen lördag.

#3 - peach

Missat om du haft frågestund, men fina svar.

Har sällan mjukisbyxor jag med :p






#4 - Sandra - Med en fästman på Kumla

intressanta frågor & svar!

#5 - Ricky

skulle kunna göra vad som helst för o få smeka din tuttar asså! <33

Svar: Jaså så det skulle du. :P
Evah Åberg

#6 - Anonym

"Känns det ibland som att du har för snygg kropp för att en del killar tyvärr inte tar dig på allvar?

SVAR: Ibland kan det kännas så, men det kommer alltid finnas människor som inte tar en på allvar, oavsett hudfärg, kön, läggning eller utseende. Under dåliga dagar kan jag känna så men annars bryr jag mig inte särskilt mycket."


HAHAHAHAHAHAHAHA att du ens tror på det där själv, fattar du inte att den som ställt frågan driver med dig tjockis?

Svar: Det kanske är din åsikt, men det innebär ju inte att den stämmer för att du tycker det. :) Det är din åsikt, sen har andra en annan åsikt, that's life. :)
Evah Åberg

#7 - Anonym

"Jag tror inte folk tar mig för seriöst för jag har för snygg kropp"
Ärligt du ser rent ut sagt för jävligt ut. Vem tror du att du är hahaha

Svar: Det kanske är din åsikt, men det innebär ju inte att den stämmer för att du tycker det. :) Det är din åsikt, sen har andra en annan åsikt, that's life. :)
Evah Åberg

#8 - ida

Det är svårt att ta sig ur en deperssion