Torsdagsbloggen

 
Denna veckan har jag utsett lil' babustyle som torsdagsbloggen. Anledning till det? - Jag tycker hennes blogg är inspirerande, hon är en trevlig tjej och hon har en härlig stil. I hennes blogg får man följa hennes vardag och få lite tips från mode till bloggdesign och filmtips. En härlig blogg helt enkelt! Besök henne genom att klicka på hennes namn eller på bilden. 


Skulle du också vilja bli torsdagens blogg? Kommentera då med din bloggadress och en motivering till varför jag ska utse just dig!
#1 - Hanna

Håller med hennes blogg är riktigt bra! :)
Sv: Ja de var super gott! :D

#2 - Johanna

Vill gärna bli torsdagsblogg nästa vecka!
Motivering, min blogg kanske inte är jättepeppande alltid, men man får en inblick i hur ett liv som psykisk sjuk kan se ut. Klart att det varierar, men tror att det kan vara bra, för att få mer förståelse!
kram på dig fina du <3

#3 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Åh, vad glad jag blev när jag såg det här! Vad snäll du är, Evah! :) <3 Tycker om din blogg också!!

#4 - Emelie

Håller med, hennes blogg är grym!
Skulle hemskt gärna vilja bli utsedd till torsdagensblogg. Motivering, jag kanske inte skriver så mycket om mobbning eller så det är som sagt en modeblogg jag driver. Men har blivit mobbad i ca.3 år pga. trakasserier via nätet av personer från min skola och fick nyss två kommentarer för några veckor sedan av någon av dessa personer. Jag håller på och bygger upp mitt självförtroende just nu. Och ibland brukar jag kunna skriva av mig i just bloggen. Detta kan inte utser mig till just denna lilla tävling men, det skulle vara kul och bli utsedd till det och jag vet hur det är att bli mobbad och skulle hemskt gärna vilja hjälpa andra med det. Men att utse min blogg i denna tävling är just att jag driver en modeblogg och ger inspiration till kläder och även vad jag gör om dagarna. Plus mina inlägg om hur jag bygger upp mitt självförtroende. Blev ett långt inlägg. Men nu är det upp till dig att utse vinnaren! Blir tacksam om du läser denna långa kommentar! :) Kramar

#5 - Tess

Jag skulle vilja bli utsedd torsdagsbloggen. MNotivering min blogg handlar om mitt år i usa som aupair och skulle var kul med lite fler läsare och kanske insperera folk till att bli aupairer eller framförallt resa mycket och självklart e jag inte alltid inspererande i mina inlägg eftersom ibland kan ja skriva om frustreramde saker när det gäller att va aupair men det är inget emot alla postivita och roliga saker med livet som aupair
Ha en bra dag Kram TEss

#6 - Hanna

Jag hade gärna vela bli nästa veckas torsdagsblogg. Min motivering är: Jag är och försöker alltid att vara positiv i alla tillfällen. Jag ställer mer än gärna upp för andra, och att få någon att skratta får mig att känna mig hur lycklig som helst. Min motto är att sprida min positiva energi till alla! :)

#7 - Sandra - Med en fästman på Kumla

Hennes blogg är riktigt bra! :-)

Jag skulle gärna vilja bli torsdags bloggen. Anledningen är att jag gärna vill att fler ska upptäcka min blogg. Mest för att få bort alla fördomar om att alla som sitter måste vara på ett speciellt sätt, bli mer informerade om hur Svenska anstalter fungerar och förhoppningsvis bli inspirerade över att kärlek övervinner allt!